FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - PARAGUAY 0-2

Turneu ratat pentru «tricolori». Ienei e mulţumit: "Mi-a plăcut cum am jucat cu Paraguay"

Gabi Mureşan, descumpănit, la fel ca Marius Alexe şi Ianis Zicu
Gabi Mureşan, descumpănit, la fel ca Marius Alexe şi Ianis Zicu

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 19:14

Emeric Ienei a spus la Radio GSP că echipa naţională s-a descurcat onorabil în faţa Braziliei şi a Paraguayului, deşi România a încheiat turneul amical din America de Sud fără gol marcat, cu două înfrîngeri ce nu pot fi contestate.

"Mie mi-a plăcut cum am jucat cu Paraguay. Jucătorii au încercat să aibă o posesie bună şi să atace mai frontal, nu prin pase laterale. N-am avut ocazii mari, dar atunci cînd am marcat a fost ofsaid. Cine spune că e un infern faptul că am căzut în urna a 4-a? Trebuie să depăşim această perioadă, dacă avem valoare trebuie să ne calificăm, indiferent de adversar.

Invitaţia la turneul amical din America de Sud nu putea fi refuzată, dar jucătorii au fost obosiţi, după un sezon epuizant şi de aceea n-au evoluat conform aşteptărilor. Cînd te cheamă Brazilia să joci nu poţi să zici "nu". Cu Paraguay-ul am făcut un joc mai bun decît cu Brazilia", a spus Emeric Ienei la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
alpin
alpin  •  13 Iunie 2011, 00:30

Nu te stiam masochist, nea Imi! Sau e o mostra de umor fin...

d3ll
d3ll  •  13 Iunie 2011, 00:27

la ce meci sa uitat domnul ienei ?? ca sincer asta la care l-am vazut cu toti romania a fost praf, pulbere fina urna 6 valorica scrie pe noi

danila
danila  •  12 Iunie 2011, 22:31

..ma tot intreb,poate am fost eu beat sau omul asta sa uitat la alt meci???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează