FOTBAL  »  NATIONALA  »  CM 2022

ULTIMA ORĂ Veste URIAȘĂ de la FIFA » Gianni Infantino vrea schimbarea condițiilor de calificare pentru Mondialul din Qatar, 2022

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 18:22

Gianni Infantino, președintele FIFA, dorește creșterea numărului echipelor participante la Campionatul Mondial din Qatar, 2022.

FIFA a propus creșterea numărului echipelor, de la 32 la 48, pentru turneul final din 2026, organizat de Germania. Președintele organizației a surprins însă în cea mai recentă conferință de presă, luând în calcul devansarea modificărilor. 

"Dacă vă gândiţi că este un lucru bun să avem 48 de echipe la CM, de ce să nu încercăm cu patru ani înainte?

Dacă putem aduca mai multe ţări din Golf pentru a găzdui meciuri, ar fi un lucru benefic pentru regiune şi pentru lumea întreagă", a declarat Infantino.

FIFA a luat în calcul mutare unor partide în țările vecine, dar se teme că relațiile tensionate dintre Qatar și Arabia Saudită și aliații lor au da competiția peste cap.

Vezi și: 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
marius1979
marius1979  •  03 Ianuarie 2019, 00:12

Rusine GSP. Mondialul din 2026 este organizat de Nord America(Canada, SUA si Mexic). Daca autorul nu stie chestia asta elementara te intrebi oare cate stiri sant false in gazeta.

mioriticul
mioriticul  •  02 Ianuarie 2019, 20:51
Postat de dinamo_fan pe 02 Ianuarie 2019, 20:33

***

Ce ipocriti. In loc sa-si corecteze *** ei cenzureaza. Ti-am citit commentul inainte sa-l stearga si nu stiu ce sa fi fost vulgar. Si nici jignitor. Mai mult era o lauda.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Ianuarie 2019, 20:36

revenind la subiect, penru noi nu e important ca se califica 30 sau 300 de tari la mondial. important este sa construim o nationala care joaca fotbal, nu care il pacaleste. pana atunci e irelevant numarul participantelor. ne-am calificat noi si la euro si ne-a batut Albania...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează