FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Ultimele noutăți de la Bologna oferite de echipa GSP: număr-impresionant de bilete vândute pentru meciul din semifinale

Naționala U21 va fi susținută de un număr mare de români și la Bologna // FOTO: Raed Krishan
Naționala U21 va fi susținută de un număr mare de români și la Bologna // FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 22:32

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Va fi o atmosferă irespirabilă joi la Bologna, unde România U21 va încerca o calificare istorică în finala Campionatului European de tineret.

  • Germania U21 - România U21 se joacă joi, de la ora 19:00, pe Stadionul „Renato Dall’Ara” din Bologna.
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

S-au vândut până acum 18.500 de pe bilete pe tot stadionul, 5588 dintre acestea fiind repartizate românilor. Totuși, fanii naționalei lui Rădoi vor domina atmosfera, aceștia cumpărându-și tichete și în zonele neutre ale stadionului din Bologna. 

Casele de bilete vor fi deschise și joi, în Piazza Della Pace și Via Andrea Costa (09:30 – 18:45), prețul unui bilet este 5 euro, iar accesul fanilor pe arenă se face cu două ore înainte de startul partidei, adică de la ora 16:00.

La ora meciului sunt așteptați peste 20.000 de suporteri, cea mai mare parte dintre ei fiind români, așa cum s-a întâmplat și la partidele precedente cu Croația, Anglia și Franța.

De amintit că stadionul Renato Dall'Ara deși beneficiază de o capacitate de 38.000 de locuri, una dintre peluze este închisă. Stadionul a fost inaugurat în 1927, iar în 2015 a fost modernizat.

Se pregătește și scenografie

Se anunță din nou o atmosferă frumoasă în Italia, unde suporterii români vor susține naționala mică și vor colora iar stadionul. Reprezentanții FRF au pregătit deja tribuna României și au așezat pe fiecare scaun câte un steguleț tricolor.

Vezi și: Mirel Rădoi îl anunță pe Gigi Becali: „Nu mă interesează dacă se supără că nu-i răspund la telefon”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
danger.
danger.  •  27 Iunie 2019, 05:15
Postat de pierrecardin pe 27 Iunie 2019, 03:42

Se numeste coregrafie.

Alt destept mai prost , coregrafia se refera la pasi ...

pierrecardin
pierrecardin  •  27 Iunie 2019, 03:42

Se numeste coregrafie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează