FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA

FOTO Ultrașii Stelei au venit la România - Grecia cu un mesaj clar pentru FRF

România - Grecia. Ultrașii CSA Steaua au venit pe Ghencea cu un mesaj clar: „Vrem Steaua în A!”.
România - Grecia. Ultrașii CSA Steaua au venit pe Ghencea cu un mesaj clar: „Vrem Steaua în A!”.

Articol de - Publicat vineri, 25 martie 2022 20:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 20:04

România - Grecia. Ultrașii CSA Steaua au venit pe Ghencea cu un mesaj clar: „Vrem Steaua în A!”.

Înainte de începerea partidei care va consemna debutul lui Edi Iordănescu pe banca primei reprezentative (20:15), suporterii formației din Liga 2 au afișat pe o pânză roș-albastră dorința tuturor susținătorilor CSA, echipă blocată pentru moment în Liga 2.

Comeback de senzație pe „Arcul de Triumf”! România U21 învinge pe final Finlanda U21: Miculescu, MVP!
ROMÂNIA U21 - FINLANDA U21
Comeback de senzație pe „Arcul de Triumf”! România U21 învinge pe final Finlanda U21: Miculescu, MVP!

Ultrașii CSA Steaua, la România - Grecia: „Vrem în A!”

Federația Română de Fotbal a transmis clar că CSA Steaua, club care aparține Ministerului Apărării Naționale, NU poate promova în Liga 1, conform Legii Sportului.

CSA Steaua a prins play-off-ul la primul sezon de la promovarea în Liga 2. Dar nu poate urca în primul eșalon. Motivul? Legea Sportului spune că un club de drept public, ca Steaua, nu poate juca într-o competiție organizată de o Ligă Profesionistă, așa cum este Liga 1.

CSA Steaua, pe loc de baraj în Liga 2

CSA Steaua ocupă acum locul 4 în play-off-ul ligii secunde, unul care ar duce la barajul pentru promovare. Formația antrenată de Daniel Oprița a debutat în play-off cu un egal pe terenul Concordiei Chiajna, scor 2-2.

Pregătim dosarul pentru licența de Liga 1 și vom vedea. Să vedem și noi care este decizia. În cazul în care va fi refuzat, eu voi insista să mergem la TAS. Este dreptul nostru! Să judece o instanță superioară. Până la urmă, peste 60% dintre echipele din România sunt susținute din bani de la buget. Și noi avem și alte surse de finanțare. Avem sponsori importanți, obținem bani și din vânzarea de bilete
Iulian Miu, oficial CSA Steaua

Considerăm că această chestiune extrem de larg dezbătută, cu privire la posibilitatea unui club de drept public, în general, CSA Steaua, în cazul particular, a fost deja clarificată. Reamintim că, din punct de vedere legal, CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1. Implicit, în situația în care va obține meritul sportiv de a promova în Liga 1, clubul nu va putea exercita acest drept
FRF

România - Grecia. Echipele de start:

România: Fl. Niță - Rațiu, Chiricheș, A. Rus, Camora - R. Marin, Bordeianu, - Mitriță, Cicâldău, Al. Maxim - G. Pușcaș
Rezerve: Aioani, Moldovan - Toșca, Drăgușin, Nedelcearu, Sorescu, A. Ivan, Mihăilă, M. Marin, Burcă, Fl. Tănase, Oct. Popescu 
Selecționer: Edward Iordănescu 

Grecia: Vlachodimos - Rota, Mavropanos, Hatzidiakos, Tsimikas - Mantalos, Siopis, Bouchalakis - Limnios, Glakoumakis, Pelkas 
Selecționer: Gustavo Poyet

Meciul de vineri seară poate reprezenta primul eveniment la care arena poate fi sold out. FRF a anunțat cu o seară înainte că au mai rămas disponibile doar 3.000 de bilete. Astfel, aproximativ 28.000 de bilete din totalul de 31.254 au fost deja achiziționate de fanii români până joi seară.

Dezbatere GSP » Va progresa naționala cu Edi Iordănescu?

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Cei 4 fotbaliști care nu trebuie să lipsească din echipa lui Edi Iordănescu în opinia lui Ioan Andone: „De când joacă la naţională au fost constanţi”

EXCLUSIV // VIDEO Laszlo Balint a făcut o comparație între România și Macedonia de Nord: „Ăsta e cuvântul care face diferența”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
steaua_1947
steaua_1947  •  01 Aprilie 2022, 15:32

Forza Steaua! Vrem Steaua în A! Fc Fcsb e echipa mafiei care a distrus fotbalul românesc și trebuie desființată

lupu68
lupu68  •  26 Martie 2022, 16:18

Steaua este in "A", prostanilor! Nu a plecat niciodata de acolo. Din banii acestei tari si inclusiv ai stelistilor v-ati facut un stadion care nu merita acest nume in lipsa echipei care i-a adus gloria sportiva si renumele de "Templu". Iar pe epoletii lui Talpan ati construit doar o clona penibila ca si voi.

1947___forumer
1947___forumer  •  26 Martie 2022, 15:21
Postat de andrei.steaua pe 26 Martie 2022, 08:54

***, ti-am mai spus, niciodată in viața mea nu as fi dat vreun mesaj pentru Dinamo. Pentru mine Dinamo este rivala nr 1, voi sunteți doar niște prosti de care rad. Mai ales de tine si *** aka prostanacul site-ului

Degeaba, ***, esti dinamovist. Ai scris la Steaua TV pe live "hai dinamo". Ce rusineee! Ovis alb-rosie, mai rar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează