FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT

Un alt club din Liga 1 îi închide ușa în nas lui Burleanu: "Nu vom lăsa jucători la lot"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 19:40

Naționala României U23 urma să efectueze un cantonament în Antalya, în luna ianuarie, însă amenințările mai multor cluburi din Liga 1 l-au pus serios pe gânduri pe președintele FRF, Răzvan Burleanu.

După Dinamo și Steaua, în această seară a venit rândul antrenorului lui CSU Craiova să dezvăluie că nu va permite jucătorilor săi să meargă în cantonamentul organizt de Christoph Daum în ianuarie. 

"Noi am hotărât să nu lăsăm jucători la lot, în acel cantonament. Avem nevoie de ei, sunt jucători de bază, trebuie să ne organizăm și noi, campionatul începe devreme. Vom avea meciuri amicale foarte tari și avem nevoie de tot efectivul", a declarat Gheorghe Mulțescu la finalul meciului pe care CSU Craiova l-a câștigat în optimile Cupei cu Brăila, scor 2-0. 

Ivan, Vătăjelu și Băluță erau jucătorii care ar fi urmat să meargă în Turcia de la CSU Craiova.

Răzvan Burleanu declarase recent că naționala României urmează să efectueze un cantonament la jumătatea lunii ianuarie, în care Christoph Daum se va baza doar pe jucători sub 23 ani. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
invinctus
invinctus  •  14 Decembrie 2016, 08:11

Ia de la acdemia lu Hagi ca si asa tipa ca ii vrea la lot pe toti !!!!! Sau aacum nu mai da nici el ca nu ii mai vede nimeni si nu mai poate sa faca nici un leu !!!

borat101
borat101  •  13 Decembrie 2016, 21:18

Vrajeala. Samsarii asa zisi agenti de fotbal, conduc fotbalul Romanesc nu antrenorii, presedintii, etc..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează