FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un antrenor italian care a câștigat tot ce se putea în România se recomandă: "Vreau la naţionala României"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 12:22

Fost antrenor la CFR Cluj, Andrea Mandorlini se vede ca o soluție excelentă pentru banca echipei naționale. Antrenorul de 55 de ani a stat pe banca lui Hellas Verona din 2010-2015 și se recomandă celor de la FRF.

Câștigător al titlului, Supercupei și Cupei, Mandrolini e de părere că un antrenor italian s-ar potrivi excelent stilului României.

"Acum sunt la modă selecționerii italieni, peste tot în lume, federația decide. Dacă ar fi vorba despre mine aș accepta cu plăcere, eu sunt singurul antrenor străin care a caștigat tot în România.

Am văzut și meciurile României, pentru că îl urmăream pe Săpunaru, pe care am vrut să-l aduc aici in Italia. Îmi pare rău pentru fotbalul românesc. Puteți mai mult, e păcat, dar cu siguranță în calificările pentru Campionatul Mondial România va juca mult mai bine.

Urmăresc CFR-ul, știu că au dificultăți despre care îmi vorbesc prietenii de acolo, dar a luat Cupa, contra pronosticurilor. Îmi va rămâne la inimă echipa", a spus Andrea Mandorlini pentru Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
paulg40
paulg40  •  03 Iulie 2016, 15:23

Fara Steaua se duce de rapa fotbalul romanesc.

bombon
bombon  •  03 Iulie 2016, 14:10

Mandorlini asta n-a inteles nimic. Nu e suficient sa fie italian, trebuie sa fie si stelist.

satyricon
satyricon  •  03 Iulie 2016, 13:55
Postat de andrei.33 pe 03 Iulie 2016, 13:19

Fcsb nu bate pe nimeni in cl, de exemplu. E ciuca batailor si detine recordul absolut al rusinii. Dar e ok, ca si fcsbistii sunt ai nostrii si ii iubim. ***.

Hai lasa ca tot au mai batut un Galatasaray, un Ajax, o Chelsea prin Europa ...khaprinele rosii si acum sunt in joc de glezne pregatindu-se de cupa Marmelada.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează