FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANDIDATURĂ

Un fost fotbalist la FCSB, Rapid și Universitatea Craiova va candida la alegerile FRF!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 18:12

Fostul atacant Victoraș Iacob (36 de ani) a anunțat că va candida la alegerile pentru șefia FRF din luna martie a anului viitor și că a început deja să lucreze pentru stabilirea unui program și formarea unei echipe.

"Voi candida la alegerile FRF, dar nu voi vorbi despre contracandidații mei. Pot să apară foști coechipieri în echipa mea, dar și persoane care n-au jucat neapărat cu mine. Mă voi axa strict pe profesionalismul fiecăruia", a spus fostul fotbalist la TV Digi Sport.

De-a lungul carierei, Victoraș Iacob a evoluat în Liga 1 la Craiova, Oțelul GAlați, FC Național, Rapid și FCSB, iar în străinătate a jucat pentru Kaiserslautern și Aris Salonic. Fostul atacant are în palmares un titlu de campion, câștigat cu FCSB la finalul sezonului 2005-2006.

În cele 83 de meciuri pe care le-a jucat în Liga 1, Victoraș Iacob a marcat de 31 de ori, iar ca mai prolifică perioadă a sa a fost la Oțelul Galați, unde a înscris de 13 ori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează