FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA, LUNI, AZI, TVR 1, GSP.RO

Un fost internațional mătură pe jos cu Daum și Burleanu: "E un antrenor pe care în Germania nu-l arată nici la televizor. Ne merităm soarta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 12:04

Fostul internațional Ionel Ganea a criticat în termeni extrem de duri actuala conducere a FRF, pe care o acuză inclusiv de numirea lui Christoph Daum pe banca naționalei. "Ganezul" are o concluzie tranșantă: "Daum e un antrenor pe care în Germania nu-l arată nici la televizor". 

"Cred că greșeala este că Burleanu a pus mâna pe FRF. Apoi, a adus un antrenor pe care în Germania nu-l arată nici la televizor, înțelegeți? Ne merităm soarta!

Daca îl dă afară acum, probabil că trebuie să-i dea o grămadă de bani. Părerea mea în legătură cu viitorul selecționer nu contează, contează doar cea a lui Burleanu. El nu vede că România e la pământ. Mai avem puțin și vom ajunge rușinea Europei, nu suntem departe. România e distrusă, fotbalul e distrus de când a venit noua conducere FRF.

Eu sper ca lumea să se trezească, dar va fi greu, că se dau fel de fel de diurne în pliculeț. Mai dau câte un defibrilator, îi mai duce prin străinătate câte puțin. Eu m-aș bucura să vină un om de fotbal la conducerea FRF, pentru că altfel ar vedea lucrurile. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă conducere și la FRF, și la națională", a declarat Ionel Ganea, la ProX.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

  • MUNTENEGRU - ROMÂNIA, luni, 21:45, în direct la TVR 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
para.para
para.para  •  04 Septembrie 2017, 18:13

"Un fost internațional mătură pe jos cu Daum și Burleanu" - hal de exprimare in presa ***. Pai in Germania si chiar peste tot in lume, hartiile de tip gesepe erau interzise. Asta este bai Ganea, cu asa hal de hartii de sport, va meritati soarta din plin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

submarina
submarina  •  04 Septembrie 2017, 17:22

Am observat ca daca Daum este criticat nationala incepe sa dea roade:)

mal.
mal.  •  04 Septembrie 2017, 17:09

"matură pe jos", "dă de pământ"... culmi ale gazetăriei... pe lângă aceștia, Daum este in optimi la US Open! Pe proști îi previn: este o metaforă! PS: știu că proștii nu știu ce e aceea o metaforă!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează