FOTBAL  »  NATIONALA  »  RENTĂ VIAGERĂ

Un fost preşedinte FRF îl atacă pe Mircea Sandu: "A dus fotbalul undeva unde nu-mi vine să cred! Nu e nici o explicaţie pentru rentă! Eu merit mai mult"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 martie 2014 12:49

Mircea Sandu a renunţat la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal şi va rămîne preşedinte de onoare şi va primi o rentă viageră anuală de 50.000 de euro pînă la sfîrşitul vieţii.

Sandu a fost acuzat dur de Mircea Paşcu, fostul vicepreşedinte FRF în perioada 1983-1989, dar şi preşedinte pentru o perioadă în 1990:

"Gîndiţi-vă că 24 de ani a dus fotbalul, nu înapoi, ci undeva unde nu-mi vine să cred. În Europa erau 53 de federaţii afiliate şi noi eram pe locul 57 în clasamentul FIFA la un moment dat. Eu zic că e fără comentarii.

Eu cunosc toate datele banilor care au intrat în Federaţie şi tot ceea ce s-a realizat mi se pare în proportie de 10% din cît s-ar fi putut. Eu am o anumită părere despre activitatea lui şi în cosecinţă nu găsesc sub nici o formă explicaţia pentru această rentă viageră.

Eu fac comparaţie cu pensia mea, după 42 de ani, care este de 300 de euro.

În al doilea rand sînt 20 de ani de preşedinte de club, 10 ani în Federaţie, 30 de ani în UEFA, 10 ani în FIFA, vreo 10 ani în care am fost singurul reprezentant al României în organismele internaţionale, deci eu cred că, prin comparaţie cu el, merit mai mult de atît", a spus Paşcu la Sport Total FM.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ialucen
ialucen  •  08 Martie 2014, 14:17

Mircea Sandu a falimentat fotbalul românesc în strânsa legatura cu mare parte din mafioții care manevrează banul în acest sport. Mircea Pașcu a participat la formarea unei generații de aur. Asta e, bișnițarul huzurește, iar meritosul plătește.

mathed
mathed  •  08 Martie 2014, 09:40

Am crezut ca M.Sandu va primi Viagra pt. restul vietii.Bravo!!!

suiac
suiac  •  07 Martie 2014, 22:19

INADMISIBIL !!! UNELE ECHIPE DIN LIGA 1 SUNT SUSTINUTE DIN BANI PUBLICI !!! FRF SI LPF , APLICA DUPA REGULAMENTE PROPRII SANCTIUNI SI AMENZI PE CARE CLUBURILE LE PRIMESC SI PLATESC DIN BANII PUBLICI ASA CUM ARATAM ANTERIOR !!! CONDITIE IN CARE FRF SI LPF NU MAI SUNT ENTITATI ROMANE DE DREPT PRIVAT!!!! SI ATUNCI CUM SE EXPLICA FACILITATILE ACORDATE FOSTULUI PRESEDINTE AL FRF SI IN BAZA CAROR LEGI ? ESTE DOAR O INTREBARE ...ARE CINEVA RASPUNS ? POATE CURTEA DE CONTURI A ROMANIEI SAU ALTA INSTITUTIE ABILITATA A STATULUI ROMAN ? ??

Vezi toate comentariile (8)
Comentează