FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Un fost selecționer îl atacă pe Daum: "Dacă e bărbat, își dă demisia. Probabil altcineva îi face selecția"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 18:44

Selecționer al României între 1990 și 1992, Mircea Rădulescu este de părere că nemțul Christoph Daum ar trebui să demisioneze de pe banca naționalei. 

"Daum, dacă e un bărbat adevărat, își dă demisia. El vede că ceea ce avea în cap nu se potrivește cu ceea ce a găsit. Argumentul cu care ar putea să se apere este lipsa de timp, că a intrat în acest rol foarte repede.

Probabil altcineva i-a făcut selecția, el a luat-o după televizor, dar nu e selecția lui. Nu știu cine i-a făcut selecția, el să ne spună", a declarat Mircea Rădulescu la TV Dolce Sport. 

"Tricolorii" au pierdut fără drept de apel meciul cu Polonia de vineri (0-3) și se află pe locul 4 în grupa E de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018, cu cinci puncte după patru meciuri. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
utaaradan
utaaradan  •  14 Noiembrie 2016, 15:12
Postat de arsenie_b pe 13 Noiembrie 2016, 20:37

mircea radulescu este o relicva si ultimul om care ar trebui sa-si dea cu parerea. Ma uitam cu groaza si uimire pe CV-ul acestui individ care trece drept "doctor in fotbal" si nu am gasit nici macar un singur trofeu!! Nici macar cupa marbella nu o are in palmares! Si asta da lectii??? Bai tataie, eu nu il suport pe daum, da, vreau sa plece, dar nu sa vina iar o "babaciune" autohtona obosita gen sandoi sau ionut badea, loseri de profesie. Si oricum vina e in primul rand a lui burleanu si vochin

mai are speranta ca poate castiga cupa hagi-iaurt/danone.

fibra
fibra  •  14 Noiembrie 2016, 09:04

Acest Mircea Radulescu,a condus vreo 10 ani Scoala de antrenori si se vede in ce situatie este fotbalul de la noi. Ziaristii i se adreseaza cu "Don' profesor".Hai sa fim seriosi,la noi toti neavenitii sunt profesori.

valiza.epo
valiza.epo  •  14 Noiembrie 2016, 08:59

Selectia o face acelasi clan becaliot care o facea si pentru Piturca si Iordanescu.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează