FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

Un important oficial al Federației aruncă bomba: "Hagi merită a doua șansă la națională"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 09:14

Andrei Vochin, consilierul șefului FRF, a admis că "Regele" va fi pe lista potențialilor succesori ai lui Daum după ce Federația va înceta colaborarea cu neamțul. 

Într-o intervenție la Dolce Sport, consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin, a pomenit despre negocierile pe care federația le-a purtat la un moment dat cu Mircea Lucescu și Cosmin Olăroiu pentru postul de selecționer. 

"Am văzut că se tot vorbește că Mircea Lucescu nu a fost contactat pentru a prelua naționala României. Eu spun că ar fi bine să îl întrebați pe Mircea Lucescu dacă a fost căutat de președintele Răzvan Burleanu după Euro 2016!

Mai mult de atât, este foarte greu să înlocuiești un salariu de jumătate de milion de euro (n.r. salariul lui Daum) cu un salariu de trei milioane de euro (n.r. salariul pe care Lucescu îl are la naționala Turciei)", a punctat Vochin.

El a subliniat că a avut o discuție personală cu Olăroiu: "Mi-a spus clar că are un salariu bun în Dubai, are o clauză de reziliere foarte mare și nu poate să-și permită să vină la echipa națională. După ce am discutat toate aceste aspecte, pe care el le știe, apar fel de fel de oameni care vor să fie binevoitori și să spună că noi n-am vorbit niciodată cu Olăroiu sau că Olăroiu ar fi venit gratis".

Și a mărturisit că "Regele", văzut ca un adversar al actualei conduceri FRF, ar putea fi succesorul lui Daum: "În momentul în care se va pune problema schimbării selecționerului, Gică Hagi va fi una dintre variante. Merită cu prisosință a doua șansă la echipa națională"!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează