FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Un lider al Generației de Aur sare în apărarea lui Ștefan Radu: "Îi înțeleg decizia, a văzut că nu sunt rezultate"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 20:38

Gică Popescu, fostul mare jucător al "Generației de Aur", îi ia apărarea lui Ștefan Radu pentru decizia de a nu se întoarce la echipa națională.

Vizitat recent de actualul selecționer Cosmin Contra, fostul fundaș al lui Dinamo, acum în vârstă de 31 de ani, i-a închis din nou ușa în nas primei reprezentative. 

"Eu îl înţeleg foarte bine pe Ştefan Radu. E un jucător profesionist, iar el a considerat că e mai important să stea liniştit lângă familie. El a venit la un moment dat la echipa naţională, aşa că nu trebuie acuzat. A venit, a văzut că nu merge, a văzut că nu sunt rezultate, stă şi îşi apără contractul de la echipa de club.

Contra a făcut foarte bine că a încercat să discute cu el, că a încercat să aducă la naţională cei mai buni jucători. Ştefan Radu este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români, joacă meci de meci în Italia de zece ani.

Eu chiar îl înţeleg, dar nu trebuie forţat, el trebuie să simtă când vine la echipa naţională. Naţionala e în suflet, e o inimă. Dacă nu simţi aceste lucruri, mai bine stai acasă. El probabil că nu simte", a spus Gică Popescu, la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
1065808933555529
Andrei Preda  •  26 Decembrie 2017, 23:03

De fapt bietul gica popescu in opinia unor *** tre sa fie patriot dupa ce a fost bagat la puscarie degeaba pt ca a vrut sa candideze la sefia frf cu hagi (2 supercampioni pt prestigiul tarii ) , hagi care cu ce face la viitorul e clar ca ridica fotbalul rumunesc .in schimb avem ca peste tot niste trepadusi *** impertinente conduse de tov burleanu care ne au dat praful . Si a bagat si el o scuza pt radu acolo , de care astia deja se agata suspect avand in vedere ca fac o selectie de *** . Mai curand il cheama *** vor sa l taxeze cine stie pt cert e ca baiatul asta stie mai multe si se fereste ca dracu de tamaie de aceste likele. Si pot sa jur ca in tara asta nu va mai veni cu 1 cu 2 pt ca poate nu se simte in siguranta si din pacate nu e nici primul sau ultimul caci in cuvintele goale de fals patriotism ale acestor *** se ascund mari ticalosii pe care doar naivii nu le pot intelege !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153717967114175
Sebastian Alexandru  •  26 Decembrie 2017, 11:10
Postat de Valentin Onea pe 26 Decembrie 2017, 09:51

Baiatu a venit,.................. a vazut ca lotul era impaiat cu gloabele steliste care trebuiau spoliate spre a fi vindute,.............si a plecat. Ce sa caute in mocirla asta ? Bravo tie tata, baiat destept.

Nu cred că Daum a ”împăiat” naționala cu ”gloabe” pregătite de vânzare. A luat și el ce avea mai ”de Doamne-ajută” prin campionatul intern în care cibanul a comasat tot ce vedea el mai bun (că asta-i afacerea lui) și în care toți africanii și italienii ratați în fotbalul lor sunt ”vedete”. Cu cât vom observa mai repede fenomenul (și pentru asta trebuie să facem pașii la timp) ne vom scutura mai repede de metehne și vom deosebi grâul de neghină... Că sunt și printre spectatori mentalități de-ale acestui ”băiat deștept” nu mă miră. E ca în politica româțnească. Aici discutam de altceva-de patriotism și capacitatea unora (mai mult sau mai puțin educați) de a înțelege fenomenul. Hagi nu numai că l-a înțeles dar îl și cultivă ca antrenor. Nu degeaba i se spune REGE.

craiovenis
craiovenis  •  26 Decembrie 2017, 10:14

Nu cred ca ar trebui sa ne rugam de baiatul asta.... Daca nu vrea un prost, ce sa ii faci? Lipsa de caracter si de bunsimt.... Poate ar trebui cineva sa-i dea exemplul Hagi! Oricum nu ar intelege!Nu are cu ce!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează