FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂZBOI

Un membru al Generaţiei de Aur e convins: "E clar că între noi şi Anghel Iordănescu s-a produs o ruptură"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 decembrie 2014 21:12

Fostul antrenor al naţionalei U16 a României, Florin Răducioiu, crede că între Anghel Iordănescu şi Generaţia de Aur că s-a produs o ruptură după ce actualul selecţioner a acceptat să colaboreze cu Răzvan Burleanu şi nu le-a luat partea foştilor componenţi ai naţionalei în disputele cu acesta. 

"S-a produs o ruptură. Cel puţin între el şi Didi Prodan lucrurile sînt foarte clare. Nu ştiu ce să zic...

Lumea spune că trebuia să fie coerent, avînd în vedere că a făcut parte din echipa lui Gică Popescu, să fie coerent şi să meargă până la capăt cu Gică Popescu, indiferent de ce s-a întîmplat.

Dar, după aia, bineînţeles, nea Puiu a avut altă idee, nu vreau să-l critic, a simţit că poate să mai dea ceva fotbalului românesc, şi ca atare asta a fost alegerea lui. Nu vreau să-l critic, deşi în viaţă e bine să fii coerent.

Nu ştiu dacă se poate vorbi chiar de trădare, dar nu ştiu dacă a ieşit bine faţă de lume şi faţă de cei care îl cunoşteam", a spus Răducioiu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
dansulnorilor
dansulnorilor  •  11 Decembrie 2014, 08:32
Postat de anne1970_ar pe 11 Decembrie 2014, 02:05

Cine a facut greseala sa-i numeasca "Generatia de aur"? Au luat vreo cupa sau vreun titlu cat de cat important?

te-ai nascut in 90?

anne1970_ar
anne1970_ar  •  11 Decembrie 2014, 02:05

Cine a facut greseala sa-i numeasca "Generatia de aur"? Au luat vreo cupa sau vreun titlu cat de cat important?

mircea1957
mircea1957  •  11 Decembrie 2014, 00:43
Postat de mircea1957 pe 11 Decembrie 2014, 00:32

Aici este o fractura de logica. In afara de Mircea Lucescu, nu vad pe nimeni mai capabil si potrivit ca sa antreneze Nationala Romaniei. Intre competenta si moralitate este o mare diferenta. Si Arghezi a fost un mare poet, recunoscut, insa apartenenta comunista i-au stirbit din moralitate. de alfel ca si Paunescu, genial, isa lingau si... altii.

Hai sa fim corecti. Daca nu-l inghitim, din diferite motive, de moralitate (care, de fapt, nu pot sa i-o contest), din apartenenta de grup, din orientare sau alte linii directoare, sa-i recunoastem competentele si meritele. Ati mai vazut un om perfect? Care sa fie imaculat din toate punctele de vedere? Eu nu, numai in benzile desenate sau filmele americane cu superoameni. Iar psihologia de grup umana, nu este totusi lineara si unitara. Unii aplauda, altii hulesc, unii ies in strada si striga "jos...", altii ies si striga "sus...". hai macar sa recunoastem toti ce aport are un om la interesele comune, si, sa-i recunoastem meritele.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close