FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

VIDEO Un „tricolor” se plânge de selecția lui Edi Iordănescu: „E nedrept! Nu vreau să merg mai departe”

Țîru, cu numărul 25, în tricoul lui CFR Cluj / FOTO: Imago
Țîru, cu numărul 25, în tricoul lui CFR Cluj / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 19:30 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 20:42

Bogdan Țîru (29 de ani), fundaș central legitimat la Warta Poznan, în prima ligă din Polonia, crede că merita mai multă atenție din partea selecționerului Edi Iordănescu (45 de ani). 

Bogdan Țîru a începutul sezonul în lotul lui CFR Cluj. A bifat doar două apariții în Superligă, iar pe 4 septembrie 2023 a fost cedat la Warta Poznan.

Rapid a plusat, FCSB îl ia, dar mai scump! Becali dă 700.000 pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1
TRANSFER
Rapid a plusat, FCSB îl ia, dar mai scump! Becali dă 700.000 pe unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1

Titular la ocupanta locului 13 din prima ligă poloneză, fundașul central consideră că ar trebui să primească mai multă atenție din partea selecționerului Edi Iordănescu.

Bogdan Țîru, despre convocările lui Edi Iordănescu 

„Nu prea vreau să vorbesc despre asta. Am fost acolo, am avut 3 selecții în echipa națională. Pentru mine, campionatul din Polonia este mai puternic decât cel din România. Când jucam la Jagiellonia nu m-au chemat. Dar pentru mine e sfârșitul poveștii. Nu vreau să merg mai departe.

Asta simt. Îl avem și pe Virgil Ghiță, la Cracovia, e într-o formă bună, dar nu e niciodată la națională. Cred că e nedrept, dar nu e decizia mea”, a spus Bogdan Țîru într-o conferință de presă susținută în Polonia.

Cotat la 300.000 de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, Bogdan Țîru a bifat două apariții în prima reprezentativă a României, în meciurile amicale cu Rusia (0-1 în noiembrie 2016) și Chile (3-2 în iunie 2017).

Postul de fundaș central este unul cu mare concurență la prima reprezentativă a României. În campania de calificare pentru Euro 2024 s-a sudat un cuplu între Andrei Burcă și Radu Drăgușin. Vlad Chiricheș, accidentat în acest moment, se numără printre favoriții selecționerului. Adrian Rus și Bogdan Racovițan reprezintă la rândul lor soluții.

VIDEO. Edi Iordănescu, prima reacție după aflarea grupei: „Românii să vină alături de noi!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Reacția lui Cristiano Bergodi, după anunțul lui Dan Șucu: „Nu ne-am văzut de zece zile”

Un club din Superligă a pus ochii pe jucătorul pe care Becali îl dă afară: „Ne poate ajuta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  09 Decembrie 2023, 08:19

Bogdan Tiru ,ne- am pus ceva speranțe în el când a fost pe la CFR ( ca de jucat nu pot sa zic ca a jucat ) ! Jucător slăbuț, moale etc . Nu știu unde poate fi titular dar în nici un caz nu este de națională ( la oricare ar fi chiar și cele mai slab cotate ) ! Chiar dacă Iordănescu mai selecționează câte unele " petarde " !?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Decembrie 2023, 22:35

Edy nu face selectia pe competente ...se stie ...

Jeptar
Jeptar  •  08 Decembrie 2023, 22:27

Da, e peste Serie A. Nu e niciun fundas central din Mamaliga 1. Să-l anunțe cineva pe băiatul ăsta, că nici nu știu cum îl cheamă.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează