FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, VINERI, ORA 21:30, ÎN DIRECT LA TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Un rapidist îl laudă pe selecţioner la Radio GSP: "Piţurcă s-a orientat bine mergînd pe scheletul Stelei!" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 martie 2013 19:03

Fostul portar Rică Răducanu a vorbit la Radio GSP despre partida extrem de importantă a României din Ungaria, ce va avea loc vineri de la ora 21:30, Tvr 1 şi liveTEXT GSP.ro.

...despre stelistii de la lot: "Este un meci de interes national. Piturca s-a orientat bine mergand pe scheletul Stelei. Este echipa cea mai in forma, au avut meciuri grele si se cunosc foarte bine".


...despre lipsa spectatorilor: "Am jucat si eu fara spectatori, dar nu din astfel de motive. Cand eram la Sportul, erau atat de putini incat dadeam noroc cu ei. Eu am jucat insa pentru spectatori si pentru spectacol. Nu-mi place fara spectatori si cred ca nici altora. Chiar daca te injura, e bine ca te mai atentioneaza".

...despre incidentul cu steagul Ungariei ars de rapidişti la meciul cu CFR: "Nu se face asa ceva. Au luat-o razna. Se duc la meci sa distruga. Ar trebui sa mearga la meci ca la o distractie. Dupa ce ca sunt vai de capul lor cei de la Rapid... iar amenda, iar fara spectatori...".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cur.cur.cur
cur.cur.cur  •  20 Martie 2015, 15:04

cur cur

tonimirea
tonimirea  •  21 Martie 2013, 13:55

Cred si eu ,o sa se faca de ras si el si scheletii Stelei. Probabil ca vom pierde si se va veni cu scuze ca I-a oboist Europa ,etc. Voi chiar nu vedeti jocul varza al Stelei. Dincolo de aparente cifrele vorbesc de un dezastru. Daca ne asezam la masa si calculam vedem ca de Ajax au trecut la penalty-uri cu mult noroc si asta pentru ca olandezii au ratat in timpul dublei o gramada de ocazii. Au batut Chelsea pentru ca jucatorii nu s-au fortat la Bucuresti ,cand s-au fortat putin s-a vazut diferenta. Despre infrangerea cu nemtii de pe Arena nationala nu va mai aduc aminte,iar celelalte doua echipe din grupa nu au vrut sa mearga mai departe. Asa ca despre ce vorbim !!!

octavianus
octavianus  •  21 Martie 2013, 09:44

Perfect logic sa conturezi echipa nationala pe "scheletul" echipei in cea mai buna forma, cine nu recunoaste asta degeaba intra pe aici si vorbeste de fotbal, sincer l-as fi convocat si pe Latovlevici il consider cel mai bun fundas stanga pe care l-am vazut in ultimii ani. In anii 70 cand Rapid si Dinamo erau in top nationala pt turneul final din Mexic era aproape un mix intre cele doua echipe, desigur nu existau stranierii, nici acum nu prea exista ca nu joaca mai nimic pe nicaieri cu mici exceptii, Torje poate, de Mutu nu sunt inca convins, pe scurt si eu as fi ales o garnitura preponderenta cu jucatorii Stelei.FZR !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează