FOTBAL  »  NATIONALA  »  TEREN SINTETIC

Un titular clarifică problema terenului sintetic din Kazahstan: "Am avut și crampoane speciale. În ce să jucăm, în șosete sau în picioarele goale?!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 18:08

Alex Chipciu, 27 de ani, a ținut să clarifice informațiile conform cărora tricolorii nu ar fi fost informați corect cu privire la suprafața de joc de la Astana, în Kazahstan - România 0-0. (Detalii AICI).

Mijlocașul naționalei susține că a început meciul cu ghete speciale pentru teren sintetic, însă a revenit pe parcurs la cele cu crampoane din metal.

"Eu am avut crampoane speciale pentru sintetic, am jucat 15 sau 20 de minute și nu am rezistat cu ele, așa că am decis să joc cu ghetele din metal, în care mă simțeam mult mai bine. Nu are nimeni nicio vină, gazonul a fost foarte prost.

Era un sintetic ca toate terenurile sintetice, era doar într-o stare foarte proastă. În ce să jucăm? În șosete sau în picioarele goale?! Nu puteam să stau în picioare cu crampoanele făcute special pentru sintetic. Nimeni nu avea stabilitate în teren.

Dacă jucam pe un teren normal, îi băteam cu siguranță. Un teren sintetic favorizează echipele mai slabe", a afirmat Alex Chipciu la Digi Sport.

România a remizat cu Kazahstan, scor 0-0, în preliminariile pentru Campionatul Mondial și a coborât pe poziția a treia în grupa de calificare, cu 5 puncte. Primele două locuri sunt ocupate de Muntenegru și Polonia, cu câte 7 puncte. 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Octombrie 2016, 20:40

Binenteles ca se cauta nod in papura Federatiei si lui Daum. Sa-i puna la FRF pe Ioanitoaia, Prodanca si Reghecampf. Astia le * dau * crampoane speciale. Cel putin ultimii doi vor merge la meciuri cu Rolls Royceul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează