FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Un "tricolor" sare în apărarea lui Daum: "A pus în slujba naționalei toate cunoștințele pe care la avea. Ideea cu împinsul autocarului a fost alta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 20:24

Nu toți stranierii de la națională au împărtășit animozități cu selecționerul Christoh Daum, așa cum a fost cazul lui Gabriel Torje, un aprig contestatar al selecționerului neamț.

Adi Popa, mijlocașul celor de la Reading, i-a luat apărarea lui Daum, lăudându-i acestuia munca depusă la prima reprezentativă. 

"Daum a încercat să facă lucruri bune la națională, a pus în slujba naționalei toate cunoștințele pe care le avea, a încercat să califice echipa la CM 2018. Dânsul a venit cu ceva lucruri din străinătate.

Jucând afară, îi înțeleg acum altfel pe antrenorii străini. Daum a încercat să dea totul, a vrut să aibă rezulate cât mai bune. Din păcate, rezultatele au fost cele care au fost și s-a ajuns aici", a mărturisit Popa, la TV Digi Sport.

"Motoreta" a comentat și declarațiile lui Gabi Torje, cel care a stârnit numeroase comentarii după ce a povestit o scenă care a avut loc la echipa națională înaintea meciului tur cu Muntenegru (1-1), când Christoph Daum i-a pus pe tricolori să tragă un autobuz pentru a crește coeziunea grupului. 

"Faza cu autocarul a fost una motivațională, scopul a fost să ne facă să muncim împreună. Doar împreună puteam muta acel autocar, nu doar câțiva dintre noi. Ăsta era scopul, împreună am reușit. Psihologic vorbind, a fost o idee ok", a adăugat Adi Popa

"Sunt sigur că voi avea o discuție cu selecționerul Cosmin Contra dacă voi începe să fiu titular meci de meci la Reading" Adi Popa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
iosif._vs
iosif._vs  •  19 Septembrie 2017, 04:24
Postat de iosif.vs pe 18 Septembrie 2017, 20:43

Bai Adi, tocmai tu ti-ai gasit sa-i iei apararea redegistului expirat?.. Lasa-l asa, s-a dus, e bun dus..

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1929473360713272
Vaxile Roaita  •  19 Septembrie 2017, 01:40

Adi Popa o fi facut vreo calatorie prin Scotia,care e vestita ca produce tării de calitate si dupa aceea i-a luat apararea lui Daum.

1906960469520815
Samoil Andrei  •  18 Septembrie 2017, 23:13

Ati mutat autocarul dar nu ati batut Kazakhstanul si ce folos mai Banel Nicolita 2.si calul alearga dar nu da lapte obositule

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close