FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - FRANŢA U21 0-2

Unde e viitorul României? Ienei despre echipa de tineret la Radio.GSP.ro: "Are lacune mari, sînt mîhnit!"

Unde e viitorul României? Ienei despre echipa de tineret la Radio.GSP.ro:
Unde e viitorul României? Ienei despre echipa de tineret la Radio.GSP.ro: "Are lacune mari, sînt mîhnit!"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 22:32

Fostul selecţioner al României, Emerich Ienei, a vorbit cu părere de rău despre meciul pierdut de "juniorii" României în faţa Franţei, cu 2-0, în direct la Radio.GSP:RO

"Franţa ne-a fost net superioară, s-a văzut o altă mentalitate. Sînt cîţiva jucători tineri, care promit, dar au încă nişte lacune mari. Pasează, dar stau pe loc. Nu pasează şi se duc repede spre cel căruia i-a pasat... Alexe nu a jucat aşa de bine, dar aduce un plus la echipă.

Este o mare problemă şi la instruirea juniorilor. La 12 nu trebuie să îi înveţi tactică, lasă-i să joace! Sînt puţin mîhnit că nu se face un antrenament bun la juniori. Antrenorii trebuie să fie şi educatori", a spus Ienei la Radio.GSP.RO

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (2)
danyun
danyun  •  12 Octombrie 2011, 00:13

In 1992 am fost in probe la Craiova!Era marian bondrea antrenor!i-am dat de 4 ori mingea printre picioare lui sandoi!aveam 16 ani!mi a zis dupa antrenament ca nu pup eu sa joc acolo,va dati seama ce mentalitate are sandoi!si m au trimis acasa dupa primul meci scoala,in care am dat 2 goluri,si pasa de gol!il umilisem pe sandoi,de aia!

romelo777
romelo777  •  11 Octombrie 2011, 23:06

ce sa stie sandoi?care joaca cu un singur atacant(tucudean)si cu franta,si cu letonia si cu kazakhstan.am avut ocazia sa vad 2 meciuri pe viu,la tg mures si la medias si inafara de ce cearta si vehiculari demne de un dirijor de avioane nu stia nimic,nici o indicatie.plus ca sunt cativa indolenti care nu merita convocati.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează