FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Ungaria și-a schimbat antrenorul » Cine va sta pe banca maghiarilor la meciul cu România

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iulie 2015 15:43

Federația Ungară de Fotbal a anunțat că Hertha Berlin nu este de acord ca Pal Dardai să fie și selecționerul naționalei.

Astfel, noul antrenor al adversarei României în preliminariile Campionatului European din 2016 este germanul Bernd Storck.

 "Conducerea federației a decis ca echipa să fie antrenată de Bernd Storck la ultimele patru meciuri din preliminarii", scrie pe site-ul Federaței din Ungaria.

Storck a fost în acest an antrenorul naționalei under 20 a Ungariei și director sportiv al primei reprezentative ungare.

Următoprul meci al Ungariei din preliminariile EURO 2016 va fi pe 4 septembrie, pe teren propriu, contra României.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gicutzu69
gicutzu69  •  20 Iulie 2015, 19:07

M-am "speriat"credeam ca il vor aduce pe *** de la ASA Targu Labush,pardon Targu Mures!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează