FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 1-0

Unul dintre jucătorii importanți așteaptă măsurile FRF: "Trebuie luate anumite decizii ca să schimbăm ceva"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 00:02

Alexandru Maxim a vorbit despre eșecul cu Muntenegru, scor 0-1, rezultat care o scoate pe România din lupta pentru barajul de la CM 2018. Recunoaște că lucrurile nu merg bine la națională, iar ceva trebuie să se schimbe în campania următoare. 

"E dificil să spun la ce mă gândesc. E greu pentru noi toți. Toată lumea e dezamăgită de ceea ce se întâmplă la națională. Încă o calificare ratată! Trebuie să păstrăm capul sus și să muncim în continuare la echipa națională, să ne uităm la ce vine din urmă.

Trebuie să creștem jucătorii într-un mediu în care se vrea performanță. Oamenii cu decizia trebuie să caute soluții pentru a avea succes. Indiferent ce antrenor vine la națională, avem nevoie de fotbaliști. Nu spun că nu avem, dar poate că nu suntem de ajuns. Se pare că aceasta ne e valoarea.

Trebuie luate anumite decizii, probabil trebuie să fie anumite schimbări".

Maxim a comentat și scandalul în care a fost implicat după meciul cu Armenia, când i-a înjurat pe spectatori: "Nu pot să-mi cer scuze în fața acelei persoane care m-a înjurat. Nu pot permite așa ceva. Îmi cer scuze în fața celorlalți, dar nu a lui", a zis Alex Maxim la TVR 1. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close