FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE; 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

Unul dintre starurile Poloniei și-a amintit de colaborarea cu Dan Petrescu: "Rezultatele nu l-au ajutat" » Chiricheș își va înfrunta colegul de cameră de la Napoli

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 17:13

Cel mai selecționat fotbalist din naționala Poloniei, Kuba Blaszczykowski, a vorbit despre perioada în care a lucrat alături de Dan Petrescu la Wisla Cracovia.

"Bineînțeles că îmi aduc aminte de perioada în care am lucrat cu Dan Petrescu, eu eram la începutul carierei, făceam primii pași. Îmi aduc aminte că avea metode specifice de lucru. Era un antrenor cu o viziune clară, pe care voia să o pună in aplicare. Din păcate, în perioada aceea rezultatele nu l-au ajutat", a spus mijlocașul de 30 de ani la conferința de presă dinaintea meciului România - Polonia.

Actualul fotbalist al lui Wolfsburg a colaborat cu tehnicianul român în sezonul 2005-2006.

Piotr Zielinski a dezvăluit că el și Vlad Chiricheș sunt colegi de cameră la Napoli, dar susține că nu a discutat cu fundașul român despre meciul de mâine.

"În cantonament la club stăm în aceeași cameră. Nu am făcut niciun pariu, am discutat foarte puțin în legătură cu acest meci. Poate la finalul partidei vom face schimb de tricouri", a declarat Zielinski.

  • România - Polonia este vineri, de la 21:45, în direct la TVR și liveTEXT pe GSP.Ro. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează