FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFERINŢĂ DE PRESĂ

UPDATE 3 măsuri unice privind biletele la România - Finlanda » Site-ul FRF a căzut la 5 minute de cînd a început vînzarea

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 09:28

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre vînzarea biletelor la meciul România - Finlanda, care se dispută joi, 8 octombrie, ora 21:45.

Măsurile luate de FRF:

  • bilete gratis pentru 10.000 de fani, cei care s-au înscris pe aplicația FRF. Citește mai jos ce trebuie să faci pentru a primi biletul;
  • preț unic pentru toate biletele, exceptînd zona VIP: 20 lei;
  • de la ora 11:00, biletele se vor vinde pe siteul frf.ro. De la 14, la case de la Național Arena. Casele din bulevardul Basarabia vor fi non-stop;
  • alte puncte de unde se pot achiziționa bilete: 500 de puncte de vînzare, prin Inmedio și Germanos.

Cum primești biletul gratuit

FRF a anunțat procedura prin care fanii care s-au înscris în "Arena Fanilor" vor schimba biletele virtuale în bilete reale.

Începînd cu ora 16:00, fanii vor putea preschimba biletele pînă la miercuri la ora 11:00. Aceștia vor primi pe mail un cod unic și un link, pe care vor trebui să îl acceseze și să introducă acel cod.

Ulterior își vor alege locul dorit, rezervat la Tribuna EST, iar sistemul va genera un bilet electronic, pe care fanii vor trebui să îl printeze

11:15

UPDATE: Site-ul bilete.frf.ro este  din nou funcțional și fanii își pot achiziționa bilete.

11:05

UPDATE: La cinci minute după ce s-a dat startul la vînzarea biletelor online, site-ul bilete.frf.ro a căzut, iar pentru moment fanii nu își pot procura tichete.

1234

12077359 1060489850650960 67323659 n

Declarațiile lui  Răzvan Burleanu:

"Aseară am primit o veste extraordinară, iar jucătorii naționalei vor avea parte de sprijinul fanilor în meciul cu Finlanda.

Aseară, de urgență, am format un grup de lucru care muncește 24 de ore pentru ca meciul să se dispute în cele mai bune condiții. Le mulțumesc celor de 10.000 de fani care s-au înscris în  "Arena Fanilor".

Am decis ca cei care și-au achiziționat bilete virtuale să le poată schimba gratis în bilet real, pînă mîine la 10:00, pe site-ul FRF. Fiindcă vrem ca fanii să vină în număr mare am decis să avem un preț unic pentru toate bilete: 20 de lei. Se vor vinde bilete pentru toate cele trei inele ale stadionului.

De la ora 11:00 biletele se vor vinde pe site-ul bilete.frf.ro. Timpul scurt nu ne permite livrarea acasă, iar fanii trebuie să le imprime acasă. De la ora 14:00 se deschid casele de biletele de la Arena Națională și peste alte 500 de puncte de vînzare, prin Inmedio și Germanos.

Casa de bilete din bulevardul Basarabia va fi deschisă non-stop. Aștept un stadion plin și lansăm un mesaj împotriva rasismului", a declarat Burleanu.

Președintele Răzvan Burleanu a venit la conferința de presă cu un tricou inscripționat cu fețele celor și-au achiziționat bilete online pe "Arena Fanilor".

 

 

Citește și: Ce învățăm din iertarea venită de la UEFA? Tolontan: "Ne mințim că nu discriminăm, dar se repetă izbucniri de xenofobie și rasism"

CALCULELE CALIFICĂRII

România va juca pe 8 și 11 octombrie ultimele meciuri din preliminariile EURO 2016, cu Finlanda și Insulele Feroe. Iată mai jos programul + toate calculele calificării. 

8 octombrie
România - Finlanda
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

 CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 17p
2. România 16p
3. Ungaria 13p
4. Finlanda 10p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

CALCULELE CALIFICĂRII

CUM NE CALIFICĂM:

Batem în ambele meciuri sau scoatem 4 puncte din cele două partide şi avem locul la Euro 2016.

SAU

Dacă ungurii pierd una dintre partide, cum ar fi în ultima etapă, cu Grecia, ne mai trebuie un singur punct!

CUM NE CALIFICĂM DIN ETAPA URMĂTOARE:

Batem Finlanda, iar Ungaria se încurcă acasă cu Feroe. Puţin probabil, totuşi. Aşa că totul se va decide, probabil, în ultima etapă, în Feroe.

CUM PIERDEM CALIFICAREA:

Cel mai plauzibil scenariu negru ar fi să terminăm la egalitate de puncte cu maghiarii. Se poate întîmpla asta dacă pierdem un meci, învingem în celălalt, iar ungurii scot 6 puncte.

NE CALIFICĂM LA EGALITATE!

În cazul în care România învinge într-un singur meci, Irlanda de Nord face două egaluri pînă la sfîrşit, iar Ungaria bate tot, tripleta va încheia grupa cu 19 puncte. Puţin plauzibil, totuşi. Se face un clasament în trei, iar noi sîntem avantajaţi:

1. România 6p
2. Irl. de Nord 5p
3. Ungaria 3p

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
536867063150857
Patrascu Viorel  •  08 Februarie 2016, 20:57

as dori ca acest Burleanu daca nu rezolva problema cu antrenorul sau cu jucatorii stelei sa-si dea demisia pe loc.

1506804112973963
Ciprian Florin  •  08 Octombrie 2015, 13:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

autentificatu
autentificatu  •  06 Octombrie 2015, 23:24
Postat de sylverstar pe 06 Octombrie 2015, 17:18

Pesemne ca a cedat site-ul, care nu pare a fi fost conceput pentru atatea accesari simultane. Ca la Romania, de ... treaba de mantuiala. Dar sa asteptam si-om vedea.

Pai si nu era de asteptat ca site-ul sa cada, in conditiile date? Pe viitor, FRF ar trebui sa ia in calcul traficul potential si sa-si avertizeze utilizatorii, ori sa aloce temporar resurse de retea mai mari.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close