FOTBAL  »  NATIONALA  »  FAN CLUBUL ECHIPEI NAŢIONALE

UPDATE Ion Vlădoiu la RADIO.GSP.RO: "Marica ar putea să joace în orice campionat!"

Ion Vladoiu a vorbit la Radio.GSP.Ro despre fan clubul nationalei
Ion Vladoiu a vorbit la Radio.GSP.Ro despre fan clubul nationalei

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 17:53

Preşedintele Fan Clubului Echipei Naţionale, Ion Vlădoiu a vorbit în direct la Radio.GSP.Ro despre evoluţia proiectului menit să adune în jurul "tricolorilor" cît mai mulţi suporteri şi a recunoscut că numărul celor înscrişi a ajuns la peste 500 de persoane.

"Avem multe idei geniale legate de fan club, pe care le vom pune în practică, uşor-uşor. Celor care devin membri în acest grup, le vom oferi un tricou şi o minge, 20% reducere la partidele României cu Argentina şi Franţa, 100 de bilete gratuite la întîlnirea cu naţionala lui Messi, acordate prin tragere la sorţi. Şi nu doar atît, pentru că le vom acorda şi 6 locuri alături de naţională la meciul cu Luxemburg, cazarea şi transportul fiind incluse. Cîştigătorii vor fi aleşi în urma unei trageri la sorţi  Nu cred că este puţin atunci cînd ai ocazia să stai de vorbă personal cu jucătorii. Va fi ca şi cum ar face parte din naţionala României

"M-am întîlnit cu fanii la 2 metri de biroul lui Mircea Sandu"

Din oamenii pe care i-am cunoscut, dintre cei peste 500 care şi-au făcut deja card, sunt oameni care au fost şi pe stadioane mari de fotbal, la meciuri foarte importante. La iniţiativa mea m-am întîlnit cu cîţiva dintre membrii chiar în Casa Fotbalului, la 2 metri de biroul lui Mircea Sandu. Mi-aş dori ca măcar la un meci al naţionalei de tineret să îi pot chema, sa ne întîlnim.

În viitorul apropiat, îmi doresc ca din primii 1.000 de membri să aleg 5 care să reprezinte acest grup, să ţină legătura între ei. Am avut o satisfacţie foarte mare să fac personal pachetele membrilor din afara Bucureştiului. Fiecare pachet a fost atins de către mîinile mele".

"Am vorbit deja despre un magazin al naţionalei în interiorul stadionului"

"Am vorbit cu Mircea Sandu să-i propună Primarului Capitalei, domnul Oprescu, să realizăm un magazin unde să se vîndă produse cu însemnele naţionalei, chiar în interiorul noului stadion. În ţările civilizate, lucrurile astea sunt normale", a spus Vlădoiu, în direct la RADIO.GSP.RO.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA CUM AJUNGI MEMBRU FAN CLUB

Vlădoiu crede că Ciprian Marica îşi va găsi repede o altă echipă - "Este un jucător complet"

"În Germania, trebuie sa ai disciplina, sa te pregatesti si sa ai valoare. Eu nu am stat niciodată în cantonament, în timp ce la Steaua stăteam 2-3 zile înainte de fiecare meci. Nu îl interesa pe antrenor dacă plecai în discotecă, pentru că a doua zi se vedea imediat ce ai făcut. Pe timpul meu se întîlneau foarte rar jucătorii care să petreacă o noapte în club şi a doua zi să joace foarte bine pe teren.

Am discutat cu Marica şi el îşi doreşte să plece de la Stuttgart. Chiar dacă îi place viaţa din Germania şi i se potriveşte, poate că nu a a întîlnit antrenorul potrivit. În general, valorile mai au nevoie şi de înţelegere. Din cîte îi cunosc eu pe nemţi, pe Ciprian l-a costat comportamentul faţă de club. La calităţile pe care le are, Marica poate juca în orice campionat, este un fotbalist complet!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
leroiv72
leroiv72  •  30 Iunie 2011, 18:04

ce chestie...fan clubul echipei nationale! w.h.a.t. a f.u.c.k.? ai zice ca vladoiu e ...copilul lui mircea sandu si i'a inventat o jucarie! :)) ce doamne iarta'ma e si panarama asta de "chestie"...fan clubul...ca nici nu pot sa reproduc! =))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează