FOTBAL  »  NATIONALA  »  CEARTĂ

UPDATE Marica, acuzat de lovire şi de furt » Fotbalistul se apără: "Nu este posibil aşa ceva, sînt stupefiat"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 19:39

UPDATE 19:05 / Marica a susţinut în această seară o conferinţă de presă în care a discutat despre incidentele de ieri: "Nu a vrut să-mi dea camera, aşa că a trebuit să o iau eu. M-a urmărit în permanenţă! Am fost să urmăresc meciul Stelei împreună cu nişte prieteni. Nu vă spun cît de hărţuit sunt şi ce calvar trăiesc de când sunt în România. Nu se mai poate aşa! Nu este un conflict cu presa, însă este clar că asta se doreşte.

Deja nu mai este o lipsă de respect, ci nesimţire, să nu-i dai omului dreptul să-şi trăiasca viaţa. Sîntem oameni înainte de toate. De-a lungul timpului au fost tot felul de încercări, ca şi cea de aseară. Au încercat să mă şantajeze prin fel şi fel de încercări. Eu sînt un tip neşantajabil, direct, nu am nimic de ascuns, şi îmi asum statutul de jucător de fotbal şi de persoană publică.

Îmi pare rău că mă aflu într-o astfel de situaţie ingrată, sînt aici, în loc să vorbim despre fotbal. Nu sînt un bătăuş. Domnilor, dar este posibil aşa ceva? Să vină la 3:50 noaptea să bată cu picioarele în uşă. Sînt stupefiat. Nu ştiu cîţi dintre voi aţi fost singuri în casă şi să vină unii să dea cu picioarele în uşă".

UPDATE 15:44 / Jucătorul are o cu totul altă variantă asupra celor întîmplate şi în acest sens va susţine o conferinţă de presă la ora 19:00.

UPDATE 15:36 / Marica a ajuns la secţia de poliţie numărul 4 pentru a da explicaţii la ceea ce s-a întîmplat. Aşa cum au promis, fotoreporterii au făcut plîngere împotriva fotbalistului.

Marica a fost pozat azi-noapte în jurul orei 00:30 ieşind din casa Ilincăi Vandici. Dacă în primă fază a reacţionat extrem de prietenos, cînd a plecat, jucătorul şi-a vărsat nervii pe un fotoreporter. Cancan susţine că atacantul l-a lovit pe acesta, iar apoi i-a smuls camera, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă.

***

Ciprian Marica nu se lipeşte de o echipă, însă se pare ar fi fost implicat într-un scandal, informează b365.ro care citează RomâniaTV.

Atacantul naţionalei s-ar fi certat aprig cu doi paparazzi care încecau să-l fotografieze, ieri, în centrul Bucureştiului.

Altercaţia a pornit după ce atacantul a observat că cei doi îl filmau. Acesta s-ar fi deplasat către ei şi i-ar fi lovit.

Unul dintre ei susţine că în acest moment i-a căzut camera jos, iar Marica i-ar fi luat-o.

Aceştia au depus plîngere la Poliţia Capitalei şi sînt hotărîţi să continue demersurile legale pentru a-l pedepsi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
patopato
patopato  •  20 Septembrie 2013, 13:25

Intr-o tara cu o populatie avida de mizerii d-astea gen paparazzi, nu cred ca vei gasi multi partizani

alin_sav
alin_sav  •  20 Septembrie 2013, 10:36

mda... prostie tipic romaneasca, refuza echipe bune pentru ca "nu l-au convins" antrenorii pe el (marea vedeta care se compara cu Ibrahimovic acu ceva timp), pierde cateva zeci/sute de mii de euro pe luna ca fraierul, nu se antreneaza serios si se baga si in scandaluri cu presa ... categoria Mitea ... prostie fara frontiere

ricco
ricco  •  20 Septembrie 2013, 04:20

NU sint un fan al lui Marica simplu pentru ca m-a dezamagit ca fotbalist... Insa acesti indivizi numiti PAPARATI, o stim cu totii, sunt NISTE SUB-SPECII UMANE, niste NENOROCITI care pentru felul in care incearca sa-si faca "meseria" AR TREBUI BAGATI IN PUSCARIE... TOTI !!!....

Vezi toate comentariile (76)
Comentează