FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

UPDATE Șeful AJF Teleorman, Stan Prodan: ”El a promovat renta nesimțită a lui Sandu” » Răspunsul lui Răzvan Burleanu

Prodan conduce AJF Teleorman din 1994
Prodan conduce AJF Teleorman din 1994

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2018 11:38

Șeful AJF Teleorman, Stan Prodan, a transmis un apel public tăios către președintele FRF, acuzându-l pe Burleanu că-l susține în CEx pe Octavian Goga, care ”nu a făcut nimic pentru AJF-uri în opt ani”.

Teleormanul are o voce puternică și în fotbal! Șeful AJF-ului din județul lui Liviu Dragnea, Stan Prodan, a lansat o scrisoare deschisă cu acuze dure la adresa președintelui FRF, Răzvan Burleanu, și a reprezentantului asociațiilor județene în CEx, Octavian Goga. Asta la câteva zile după ce, în timpul unei reuniuni la Cheile Grădiștei, conducerea federației i-a interzis pur și simplu să vorbească despre problemele AJF-urilor! "Gabi Bodescu și Mihai Stoichiță mai aveau puțin și-i puneau căluș în gură!", spun martori oculari la episod.

"Diurne, delegări, prime"

Tonul din apelul public al lui Prodan, fost arbitru de primă divizie, e tranșant:

  • "Reprezentantul asociațiilor județene în Comitetul Executiv a fost ales printr-un simulacru acum opt ani, când colegi de-ai noștri fugeau cu buletinele de vot pe holurile de la Mogoșoaia să le arate lui Kassai. Acum 4 ani a fost ales nestatutar, postul nefiind vacantat așa cum prevede Statutul FRF";
  • "Nu vrem să ne întoarcem la vechile vremuri. Nu numai că nu ar trebui să-l enumerați (n.r. pe Goga) în echipa dumneavoastră, dar el face parte din trecutul pe care îl blamați cu atâta patos";
  • "Ce merite are el în echipa FRF, în afara faptului că ridică mâna la toate propunerile dvs.? A făcut el ceva în toți acești 8 ani? A promovat vreun proiect aducător de beneficii pentru asociațiile județene ? Sigur NU";
  • "În afara deplasărilor echipei naționale peste hotare, unde încasează diurna consistentă, și în afara delegărilor la nivel european/național, ce a făcut omul ăsta să afirmați cu tărie că este în echipa cu care mergeți la alegeri? A luat o primă de 17.000 de euro după calificarea echipei naționale la Campionatul European, atât".
  • "Nu este el acela care a promovat în Comitetul Executiv celebra «rentă viageră nesimțită» pe care ați anulat-o ulterior?"
  • "Că este în echipa FRF/a dvs, până la urmă alegerea vă aparține, dar să-l sprijiniți la viitoarele alegeri nu suntem de acord. În numele democrației, al meritocrației, principii despre care faceți vorbire atât de des, vă rugăm să-i lăsați pe cei 41 de președinți AJF să-și aleagă un reprezentant!".

"Și-a recompensat votanții cu vacanțe la Brașov"

Fronda AJF-urilor împotriva tandemului Burleanu - Goga e destul de amplă. "Sunt cel puțin 15-18 șefi de asociații județene care se regăsesc în scrisoarea semnată de Prodan, iar Burleanu știe foarte bine că se află pe nisipuri mișcătoare pe acest segment", susțin surse GSP.

Și o continuare: "După fiecare mandat câștigat în CEx, Goga și-a recompensat amicii care l-au votat cu sejururi plăcute la hotelul «Aro» din Brașov, unde se afla în conducere la acele momente. Fiecare a venit cu familii, s-au simțit bine și l-au făcut fericit pe Goga la federație".

2.000 de lei nete indemnizația de ședință pe care o încasează Octavian Goga în postura de membru CEx

REACȚIA LUI BURLEANU

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a răspuns azi, prin intermediul unei scrisori, acuzelor lui Stan Prodan, președintele Asociației Județene de Fotbal Teleorman.  Răspunsul integral al lui Răzvan Burleanu:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close