FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

EXCLUSIV Va avea Mario Camora probleme în vestiarul României? Fostul „secund” al naționalei e sigur: „Interesul e unul singur”

Mario Camora a fost convocat în premieră la echipa națională. Sursă foto: frf.ro
Mario Camora a fost convocat în premieră la echipa națională. Sursă foto: frf.ro

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 17:02 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 17:04

Convocarea la națională a lui Mario Camora continuă să genereze discuții intense în fotbalul românesc. Adrian Mihalcea, fost „secund” la echipa națională, a comentat prezența acestuia la prima reprezentativă.

În opinia tehnicianului, Mario Camora, 33 de ani, va aduce un plus evident selecționatei lui Mirel Rădoi. Totodată, Mihalcea exclude posibilitatea ca fundașul să fie respins de vestiarul naționalei.

„Vreau să vorbesc strict despre jucătorul Camora. Cred că va fi un plus pentru echipa națională. E campion, joacă meci de meci, are o experiență internațională care poate da un plus de valoare echipei naționale. A demonstrat că e un jucător foarte bun pentru campionatul nostru. Și eu sunt de părere că ar fi trebuit convocat.

Eu am stat doi ani în vestiarul naționalei. Crede-mă că n-am avut niciun fel de problemă între noi. Sunt jucători cu personalitate, care joacă la echipe extraordinar de bune. Sunt ferm convins că Mario Camora va fi primit foarte bine, interesul e unul singur, să ne calificăm la Campionatul European”, a spus Adrian Mihalcea, la GSP Live.

Mihalcea: „Camora va fi titular în cel puțin unul dintre următoarele meciuri”

În ceea ce privește lupta pentru titularizare cu Nicușor Bancu, fostul antrenor al celor de la Dinamo consideră că ambii vor fi utilizați în meciurile cu Islanda, Norvegia și Austria.

„Nu știu dacă Mario Camora va fi folosit cu Islanda. Important e că a fost convocat. Va fi titular în cel puțin unul dintre aceste trei meciuri.

Bancu e un jucător cu o oarecare experiență, el și Toșca au dus greul în ultimele meciuri din campania precedentă. Nu văd un titular și unul care ar fi rezervă. Sunt trei meciuri, nu poți duce fizic trei meciuri, deci ai nevoie de jucători de aceeași valoare”, crede Mihalcea. 

Sursele GSP: Mirel înclină spre Camora

Deși se află la prima convocare la echipa națională, iar Bancu e deja un veteran al selecțiilor ultimilor 3 ani, prima șansă pentru a fi titularizat o are portughezul naturalizat. Conform surselor din interiorul echipei naționalei, mai precis al staff-ului tehnic, Rădoi le-ar fi transmis deja acestora că are de gând să meargă pe mâna lui Camora, cel puțin în barajul cu Islanda, de la Reykjavik.

Citește și alte știri despre Mario Camora: 

ISLANDA - ROMÂNIA. Marea dilemă a lui Mirel Rădoi: Bancu sau Camora? GSP vă prezintă o comparație între cei doi, ofensiv și defensiv

Noutăți de la națională: Mario Camora, primele imagini în tricoul României + Măsurile extreme impuse în Islanda vor face memorabilă prima convocare: „Nimeni nu iese!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
sibelius
sibelius  •  07 Octombrie 2020, 20:38
Postat de antihotie pe 07 Octombrie 2020, 18:28

poate ar fi mai bine sa joace camora, sigur se iau 2 goluri pe partea lui dar se linisteste caracatita din fotbal , pe urma o vor lasa mai usor cum au lasat-o si peaia cu antrenor strain dupa descalecatul lui daum.

Bancu a fost bulevard la fiecare meci.

viforul
viforul  •  07 Octombrie 2020, 20:33
Postat de gorgeousroadkill pe 07 Octombrie 2020, 18:42

Cool story, bro.

Da, tare de tot!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează