FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

Mihăilă își amintește cel mai ciudat transfer din carieră: „Eram în frizerie, a venit la mine și mi-a zis: «Hai, că mergem»”

Valentin Mihăilă/ foto Imago Images
Valentin Mihăilă/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 15:37 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 15:49

Valentin Mihăilă (22 de ani), jucătorul împrumutat de Atalanta de la Parma, a povestit pentru FRF.TV cum s-a realizat primul lui transfer, de la Târgoviște la Craiova.

Internaționalul român a jucat la școala de fotbal „Casa Silviu Bogdan”, înainte de a se muta la juniorii Universității Craiova. Ulterior, Mihăilă a debutat la echipa de seniori în sezonul 2018-2019. A jucat 62 de meciuri în Liga 1, înainte să fie cumpărat de Parma, în 2020, pentru aproximativ 9 milioane de euro. 

„Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj
DINAMO
„Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj

Cum a ajuns Mihăilă la Craiova

„Când am plecat la Craiova, aveam 3 oferte, de la Academia Hagi, Dinamo București și de la Silviu Bogdan care avea clubul „Casa Bogdan”. Silviu Bogdan a venit după mine. Din ce îmi aduc aminte, eram la frizerie, a venit la mine și mi-a zis: «Hai că mergem la Craiova. Sunt patronul echipei, am venit să vorbim cu părinții și să te iau la Craiova». Era un turneu la Corabia. M-a luat o săptâmână la el acasă, să mă obișnuiesc. Am jucat un meci și am cerut să vin acasă.

Apoi i-am zis tatălui meu să mă ducă înapoi, dar a spus că nu face asta pentru că am început să plâng. I-am zis că dacă nu mă duce înapoi mă las de fotbal. Am jucat atunci și am ieșit golgeterul turnului, cu Markovic. Am marcat amândoi 7 goluri. El era la Corabia, la fel ca Screciu. În finala turneului am dat gol din foarfecă.

Eu am ajuns la Craiova când nu era nicio echipă. Mă întrebam unde o să joc, că nu era nicio echipă în Craiova. Dar apoi, în 2016 a reapărut Universitatea Craiova și toate grupele de juniori de la „Casa Bogdan” s-au tranferat acolo”, a spus Mihăilă pentru FRF.TV.

Citește și:

Vlad Chiricheș, după 6 ani petrecuți în Italia: „Acum îmi dau seama ce nebunii făceam la Steaua”

De ce l-a ignorat Edi Iordănescu pe Bicfalvi și motivul convocării lui Denis Alibec

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
legio.sud
legio.sud  •  27 Mai 2022, 17:24
Postat de tomthompson pe 27 Mai 2022, 17:11

clona csa aka casa bogdan,asta este clona lui rotaru.

Bă cum le știi pe toate , numai clone vezi

tomthompson
tomthompson  •  27 Mai 2022, 17:11

clona csa aka casa bogdan,asta este clona lui rotaru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează