FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

EXCLUSIV Ce semnifică gestul lui Valentin Mihăilă după primul său gol la națională

Valentin Mihăilă, după golul din România - Macedonia de Nord // foto: Imago +19   FOTO
Valentin Mihăilă, după golul din România - Macedonia de Nord // foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2021 15:43 / Actualizat luni, 29 martie 2021 16:25

Valentin Mihăilă, 21 de ani, unul dintre pariurile selecționerului Mirel Rădoi pentru preliminariile CM 2022, a intrat în galeria tricolorilor care și-au trecut numele pe lista marcatorilor chiar la prima apariție, într-un meci oficial, după reușita din România - Macedonia de Nord 3-2. 

După golul spectaculos înscris în partida cu Macedonia de Nord, de pe Arena Națională, extrema Parmei și-a manifestat bucuria în fața camerelor de luat vederi și a fotoreporterilor într-un mod mai puțin obișnuit, simulând că-și roade degetul mic în colțul gurii.

Gestul lui Valentin Mihăilă, explicat

Tatăl noului „Briliant” al naționalei a explicat pentru GSP semnificația gestului: „Este un semn pe care îl face cu prietena lui, referitor la cățelușul lor, un bulldog francez pe care l-au primit de la Alex Mitriță. Cățelul este feblețea familiei, foarte jucăuș și roade tot ce prinde”. Patrupedul Winnie este alintat „Baby W”.

De altfel, Valentin Mihăilă a dezvăluit zâmbitor, după debutul perfect cu macedonenii, la microfonul PRO TV, că „prietena mea și câinele meu mi-au dat cel mai frumos mesaj înaintea meciului. Îi iubesc foarte mult”.

+15 FOTO

Povestea de dragoste a lui Valentin Mihăilă

Fotbalistul transferat în iarnă de Universitatea Craiova, la Parma, pentru 8,5 milioane de euro, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Stănuică, studentă la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din Craiova. 

„Acum trei ani începea povestea noastră! Sunt foarte fericit că suntem și acum împreună și că ne înțelegem minunat, am trecut prin multe amândoi și sunt bucuros că am fost alături unul celuilalt. Te iubesc și la multi ani nouă!”, este declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Valentin Mihăilă frumoasei sale iubite, pe Instagram.

Ce semnifică gestul lui Valentin Mihăilă după primul său gol la națională
foto: Instagram

VIDEO. Povestea negocierii transferului lui Mihăilă la Parma: „M-a supărat puțin Giovanni Becali atunci”

Mai multe știri despre echipa națională: 

Manuel Neuer, impresionat de un fotbalist român: „Felicitările mele! A fost mult de muncă”

Mesaj tranșant pentru Rădoi: „Păstrează-l pe Ovidiu Popescu, scapă de Camora”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
2228170814124213
Nelu Becea  •  30 Martie 2021, 10:44

Și calul aleargă dar nu dă lapte ca vaca Degeaba a plecat în Italia , tot fără eficiență a rămas , nu a lucrat deloc la asta, mai nimerește și el câte un gol Mihaela alergătoarea , băăăă ,acolo trebuia să dai gol , și erai fotbalist , așa ești ........

2228170814124213
Nelu Becea  •  30 Martie 2021, 10:37

Deci Mihaela ăsta doar aleargă fără eficiență , a dat un gol iar acum Mirel trebuie să știe că peste 7 meciuri mai dă și el un gol și abia atunci să-l mai bage in teren , vă spune un suporter al Craiovei , face ce face și ajunge la poartă , dar atât , dacă nici poarta nu o nimerește singur cu portarul , măcar nimerea poarta și dacă o apăra portarul ziceam că i-am apărat-o cel mai bun portar din lume . După ce a ratat putea să-i spună singur lui Mirel să-l scoată pentru că e prea prost , el joacă doar cu Macedonia , cu Afganistan sau ca mai înainte cu voluntari , gaz metan , czicsereda

mir21
mir21  •  30 Martie 2021, 10:05

Lasati gestul lui Mihaila, intrebati-va ce e cu gestul si aroganta gloabei eanis

Vezi toate comentariile (5)
Comentează