FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Vasile Mogoș nu a jucat deloc la națională, dar e fascinat: „Mi-am adus aminte de copilărie”

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 17:31

Vasile Mogoș, 26 de ani, a fost bucuros de convocarea la naționala României, chiar dacă nu a jucat nici cu Feroe (3-0), nici cu Norvegia (1-1). 

Fundașul lui Cremonese, din Serie B, a plecat la echipa de club, unde a strâns 9 meciuri în actuala ediție, plus 2 goluri, declarând pentru Gazeta Sporturilor cu ce sentimente a rămas după prima convocare la naționala țării unde s-a născut. 

Vasluianul a plecat din copilărie cu familia lui din România, stabilindu-se în Italia.

„Simt asta de când cobor din avion”

„Sunt foarte fericit pentru experiența de la națională. Sper să revin curând în acest grup. Atmosfera a fost excepțională, sunt dezamăgit de egalul acesta cu Norvegia, dar gata! Trebuie să trecem peste rezultat și să sperăm, să muncim pentru calificare. Când mă întorc acasă, e frumos. Simt acest lucru de când mă dau jos din avion. 

Mi-am îndeplinit un vis, care cred că-l au și copiii care au fost marți seară pe stadion. Mi-am adus aminte de copilărie, de momentul când mă uitam la fotbal cu tata. El mi-a transmis pasiunea asta, mi-a arătat naționala asta, grandi campioni, sper să am și eu momente mari în fotbal, poate chiar să debutez. Cred foarte mult în acest grup și o să facem bine contra Suediei și contra Spaniei”, a comentat Mogoș pentru GSP. 

Citește și:

Vin biletele pentru Suedia! Care sunt prețurile și când se pun în vânzare

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează