FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U18

FOTO Vasile Șiman i-a făcut galerie fiului său, marcator în România U18 - Macedonia de Nord U18

Vasile Șiman / Sursă foto: Iosif Popescu (Gazeta Sporturilor)
Vasile Șiman / Sursă foto: Iosif Popescu (Gazeta Sporturilor)

Articol de , - Publicat duminica, 18 iunie 2023 20:33 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 21:39

Vasile Șiman, fostul patron de la Sportul Studențesc, a fost prezent, duminică după-amiaza, la amicalul României U18 cu reprezentativa similară a Macedoniei de Nord, câștigat de „tricolori” cu 3-0. Controversatul om de fotbal a venit să-l susțină din tribună pe fiul său de 17 ani, titular în naționala lui Adrian Dulcea. 

Cu ochelari de soare pe ochi, Vasile Șiman a urmărit mare parte din meci sprijinit de una dintre balustradele din tribuna micuței arene din Popești-Leordeni. 

Alexandru Șiman a marcat pentru România U18 

Șiman i-a purtar noroc fiului său, Alexandru, despre care GSP.ro informa în exclusivitate în iarnă că e „decar” la AC Milan U18. Șiman jr, care evoluează pe postul de mijlocaș, a marcat golul secund al naționalei noastre, în minutul 46, spre încântarea tatălui său, care a sărbătorit în picioare reușita băiatului.

Vasile Șiman i-a făcut galerie fiului său, marcator în România U18 - Macedonia de Nord U18
Alexandru Șiman, numărul 19 / foto: Iosif Popescu (Gazeta Sporturilor)

La două zile după ce au remizat în primul test de verificare, 1-1 pe stadionul din Tunari, cele două naționale s-au revăzut la Popești-Leordeni. România a făcut un meci mult mai solid și s-a impus clar, scor 3-0, în meciul în care, pe lângă fiul lui Șiman, au mai marcat și Mario Tudose de la Benfica Lisabona și Victor Stancovici de la FCSB.

România U18: 1. Răfăilă (23. Becze 46′) – 2. Aioanei (16. Dragu 70′), 13. Ferroni (20. Tudose 70′), 22. Bădescu (21. Duțu 79′), 4. Anișorac (3. Vlăsceanu 79′) – 15. Cibi (7. Dulcea 58′), 5. Costea (6. Gogescu 46′), 8. Stancovici (18. Manolache 46′) – 19. Șiman (10. Călin 58′), 14. Moraru (9. Răducan 58′), 17. Capac (11. Tănasă 58′)
Antrenor: Adrian Dulcea

Lotul României U18:

  • Portari: Matyas Becze (AFK Csikszereda)Vlad Răfăilă (Farul Constanța)
  • Fundași: Mario Geană (FCSB)Mario Aioanei (Farul Constanța)Mario Tudose (SL Benfica / Portugalia)Matteo Duțu (Lazio Roma / Italia)Leonardo Ferroni (AC Milan / Italia)Robert Bădescu (FC Rapid 1923)Laurențiu Vlăsceanu (FCSB)Ionuț Anișorac (UTA Arad), Denis Dragu (Universitatea Craiova)
  • Mijlocași: Cosmin Costea (Farul Constanța)George Gogescu (FCSB)Fabiano Cibi (UTA Arad)Patrick Dulcea (Farul Constanța)Victor Stancovici (FCSB)Alexandru Șiman (AC Milan / Italia)Alexandru Capac (Torino Calcio / Italia)Luca Manolache (FCSB)Alberto Călin (Universitatea Craiova)Matei Tănasă (FCSB)
  • Atacanți: Iustin Răducan (CSA Steaua)Ștefan Moraru (FCSB)
Cum arată stadionul din Regie după ultimele modificări: ar putea găzdui fără probleme partide din Liga 2
sportul studențesc
Cum arată stadionul din Regie după ultimele modificări: ar putea găzdui fără probleme partide din Liga 2

VIDEO Narcis Răducan, concluzie brutală în dialog cu reporterul GSP: „Dacă ne raportăm mereu la Generația de Aur, o să fim nemulțumiți tot timpul”

Citește și alte știri de actualitate:

Remarcatul lui Costel Gâlcă din naționala României: „Va fi un jucător important în viitor”

EXCLUSIV La un pas să semneze cu Farul » Hagi nu se mai oprește: rezolvă al șaptelea transfer

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  19 Iunie 2023, 17:48

mumos ca tacsu'

fibra
fibra  •  19 Iunie 2023, 08:44

Tot cu tatii la Nationale?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează