FOTBAL  »  NATIONALA  »  MAI SÎNT 20 DE ZILE PÎNĂ LA EURO 2008

Vedete în bazin

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Lobonţ, Goian, Fl. Petre şi Codrea au jucat ieri dimineaţă polo, făcînd legea în piscina de la hotelul Rixos.

“Tricolorii” au schimbat ieri registrul distrac­ţiilor. După tenis de cîmp şi cu piciorul, volei pe plajă, bălăceală la AquaMagic şi parapante, a venit rîndul poloului. Patru dintre jucători, Lobonţ, Goian, Fl. Petre şi Codrea, au coborît în piscină încercîndu-şi capacităţile şi în sportul cu mingea pe apă. Echipaţi cu căşti aidoma profesioniştilor, românii au jucat în echipe diferite, alături de alţi turişti, dar fiecare dintre ei a ieşit cu ceva în evidenţă.

Lobonţ nu s-a despărţit nici acum de poartă, încercînd să-şi coordoneze de fiecare dată coechi­pierii cu indicaţii, ca în momentele în care se află pe gazon.

Goian şi-a năucit adversarii prin forţa şutului , iar Petre a im­presionat prin vivacitatea cu care se mişca, deşi, din cauza înălţimii, abia mai ţinea capul afară! La rîndul său, Codrea şi-a păcălit de multe ori omul de marcaj prin fente care au atras aplauzele asistenţei!

Tatuajul lui Lobonţ

Bogdan Lobonţ şi-a afişat şi în Antalya vechiul tatuaj de pe umărul stîng, cu sigla firmei de echipament sportiv Kappa (foto). “Să nu intri în conflict cu Adidas, sponsorul tehnic al federaţiei”, au glumit pe seama lui ceilalţi “tricolori”. Lobby are tatuajul din anul 1995, din perioada în care purta primele discuţii cu Rapid, unde urma să se transfere în anul 1996. “Eram şi eu mai mic, îmi plăcea mult Kappa şi mi-am făcut acel tatuaj. Pe urmă, nu l-am mai şters”, a povestit portarul echipei naţionale. Amuzant este că, la un an după sosirea sa în Giuleşti, Rapid a semnat un contract cu firma de echipament Kappa.

“În Ligă e greu!”
Fundaşul Stelei, Sorin Ghionea, a spus că este foarte curios de par­cursul pe care-l va avea CFR Cluj în Liga Campionilor: “S-a auto­in­ti­tulat o echipă de forţă, dar abia aş­tept s-o văd cum se descurcă în grupe! Steaua a jucat doi ani consecutiv în Champions League şi ştim că e un nivel foarte ridicat, iar adversarii sînt formidabili. Sper să reuşim să ajungem din nou acolo!”.

“Am ratat cu echipe mici”
Sorin Ghionea crede că Steaua nu a pierdut titlul în Ştefan cel Mare: “Dacă luăm la analizat tot campio­natul, o să vedem că noi am ratat locul întîi cu echipele mici , în faţa cărora am risipit puncte impor­tante. Văd acum că apar explicaţii dinspre Dinamo cum a reuşit s-o ba­tă pe Steaua, de ce n-a vorbit înain­te cum o s-o facă?! După război, ţi-e uşor să spui multe! Şi Vasluiul, şi Dinamo tot comentează!”.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
 •  18 Mai 2008, 06:02

lobi de unul dintre cei mai buni portari pe care i`a avut romania ..ever ..asta e clar ..dar cum e posibil sa iti tatuezi sigla de la kappa pe mana e ca si cum ai avea dacie cu nike pe luneta ..lesin de ras

 •  18 Mai 2008, 03:16

asa e colegu...pe deasupra romanul se mai si injura si se spurk de mama focului, park la urma echipele impart banii cu ei...suntem un popor belea...dar tot raul spre bine:)))

 •  18 Mai 2008, 01:01

UITE DC E VIATA FRUMOASA....NOI STAM SI NE CHINUIM SA NE DAM SEAMA DACA BRICHETA A FOST ARUNCATA DE UN STELIST SAU RAPIDIST SI EU VB INTRE EI SE DISTREAZA........BRAVO LOR :p

Vezi toate comentariile (3)
Comentează