FOTBAL  »  NATIONALA  »  ASTRA GIURGIU

Verdict dur al fostului antrenor: "Chiar dacă dă goluri, Alibec nu e de națională!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 11:54

Ion Marin l-a antrenat pe Denis Alibec la Farul, însă nu-l vede pe acesta drept o soluţie pentru echipa naţională.

Neconvocarea atacantului Astrei a provocat nemulţumire în rândul mai multor oameni de fotbal, având în vedere forma bună a jucătorului. Chiar şi aşa, Ion Marin susţine că jucătorul va trebui să renunţe la capricii pentru a putea deveni o soluţie viabilă la naţională.

"E foarte adevărat că Alibec, într-un duel unul contra unul are forţă. În plus, are un stâng extraordinar, are o forţă incredibilă, un şut foarte-foarte bun. Dar nu este suficient. Noi vorbim de un Alibec care să fie soluţie reală pentru naţională. Aşa cum se prezintă la ora actuală, nu este. Chiar dacă dă goluri."

"Alibec şi Matei sunt foarte talentaţi. Sunt capricioşi, dar au valoare. Bine ar fi dacă ar înţeleg că trebuie să muncească zi de zi pentru a se perfecţiona şi pentru a evolua. Doar aşa poţi ajunge la un nivel foarte mare", a declarat fostul antrenor al lui Alibec la Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  08 Aprilie 2016, 16:26

lui Ion marin i se zicea sapaliga pentru ca nu stia decat sa faulteze si nu putea sa joace asa decat la dinamo, echipa ministerului de interne pe atunci avea intodeauna arbitrii de partea ei. Nu a fost nici fotbalist, nu e nici antrenor bun, deci parerea lui nu conteaza. E suparat doar ca le-a dat 3 goluri dinamovistilor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  08 Aprilie 2016, 15:06

Pai de fapt nici nu ai fost Niciodată antrenor!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  08 Aprilie 2016, 14:23

Marele ion si marin are dreptate : de nationala sunt numai hapciu, ropotan, pintiliiii, pappp, etc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează