FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

Verdict în cazul accidentării lui Goian: ”Dacă simţeam o jenă mai mare, nu mai intram”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 octombrie 2014 18:58

Fundaşul român a fost înlocuit în minutul 5 al partidei dintre România şi Ungaria, după ce a acuzat probleme şi nu a mai putut continua.Dorin Goian a declarat că a simţit o jenă în timpul încălzirii , dar nu a considerat că sînt probleme grave. După controale, fundaşul a descoperit că are o ruptură musculară.

”Am o ruptură musculară de 5 milimetri. Trebuie să iau o pauză de trei săptămîni. La încălzire am simţit o jenă, dar nu am avut probleme. Am putut să fac sprinturi şi să şutez. De cînd am terminat încălzirea pînă a început meciul, m-am răcit şi atunci m-am accidentat.

Ştiu că i-am dat planurile peste cap lui Victor Piţurcă. Sînt primul care regretă. Dacă simţeam o jenă mai mare la încălzire nu intram în meci. Renunţam de la încălzire”, a declarat Dorin Goian la DigiSport.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Octombrie 2014, 19:29

Goian, daca tu te rupi in 5minute dupa ce in prealabil te-ai incalzit corespunzator, cred ca e cazul sa te lasi. Nu e nicio rusine.....Au facut-o fotbalisti mult mai mari si nu a picat cerul peste noi. P.S Sigur, exista si posibilitatea ca el sa fi fost ori neincalzit, ori cu problema dinainte si in cazul e 100% vina celor din "stafful profesionist al Nationalei". Sigur, nu ar fi exclus, au un medic la Nationala (Pompiliu Popescu) care are totusi o varsta. Hai sa fim seriosi, sportul nu mai e ca acum 40 de ani cand a inceput el sa profeseze. Avem nevoie de altceva...dar cui sa ceri modernitate? Lui Piti-Urcat-Pe-Cantar-Laptop ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează