FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA, VINERI, 1 SEPTEMBRIE, 21:45, TVR1, GSP.RO

Veste bună de la antrenamentul de azi al "naționalei"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2017 13:28

Ciprian Deac s-a antrenat astăzi pentru prima oară în regim normal alături de coechipierii săi, simțindu-se din ce în ce mai bine după accidentarea care nu i-a dat pace în ultimele zile. 

Acesa a  suferit o contuzie puternică la coapsa dreaptă, iar la antrenamentul de azi a apărut cu un bandaj aplicat în zona respectivă.

Astfel, sunt șanse mari ca jucătorul lui CFR Cluj să poată fi folosit în meciul de vineri cu Armenia. 

În schimb, Eric Bicfalvi, celălalt pacient din lotul lui Daum, s-a antrenat și astăzi separat. Diagnosticul său e mai grav: entosă de genunchi şi o ruptură musculară la gambă. "El vrea să încerce, dar e puțin probabil să se poată recupera chiar şi pentru Muntenegru", susţin sursele Gazetei. 

  • România - Armenia se joacă vineri, 1 septembrie, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează