FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA

Veste proastă pentru România » Joachim Low îi poate convoca pe jucătorii din Premier League

Joachim Low (61 de ani)
Joachim Low (61 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 11:02 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 12:09

Fotbaliștii din echipa națională a Germaniei care evoluează în Premier League au primit undă „verde” pentru a putea juca în primele meciuri din preliminariile CM 2022, cu Islanda, România și Macedonia de Nord.

Inițial, jucătorii din selecționata Germaniei care joacă pentru cluburile din Premier League nu ar fi avut voie să se prezinte la echipa națională, din cauza restricțiilor de călătorie din Marea Britanie, odată cu apariția noii tulpini a coronavirusului. Însă, DFB (Federația Germană de Fotbal) a oferit un comunicat prin care a precizat că fotbaliștii care evoluează în Anglia vor beneficia de o excepție de la restricțiile pentru combaterea răspândirii COVID-19.

România nu scapă de jucătorii Germaniei din Premier League

Lista cu jucătorii din Premier League care vor fi prezenți la încleștarea cu România este una impresionantă și cuprinde nume imense, precum Timo Werner (Chelsea, 35 de meciuri / 15 goluri la echipa națională), Antonio Rudiger (Chelsea, 37 / 1), Kai Havertz (Chelsea, 10 / 2), Ilkay Gundogan (Manchester City, 42 / 8) și Bernd Leno (Arsenal, 8 / 0).

Fotbaliștii care vin din Marea Britanie nu vor mai trebui să stea în carantină timp de 14 zile când vor sosi în Germania. Aceștia vor prezenta un test PCR negativ la intrarea în țară și nu vor părăsi cantonamentul echipei naționale, decât atunci când se antrenează sau evoluează într-un meci oficial. Joachim Low a mai anunțat că va convoca două dintre cele mai mari talente din Germania, Jamal Musiala (18 ani, Bayern Munchen) și Florian Wirtz (17 ani, Bayer Leverkusen).

VIDEO. Mirel Rădoi e pus în gardă de „Lunetistul” României, Claudiu Niculescu: „Dacă ne ducem peste Germania, ne ucide, ne dă șapte!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Nicolae Stanciu, „avertizat” să nu-şi epuizeze execuţiile magnifice: „Trebuie să îl vedem şi la națională. Este în cea mai bună perioadă a carierei”

Constantin Budescu l-a luat tare pe Nicolae Dică: „Este o prostie ce s-a spus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  19 Martie 2021, 13:47

Suntem atat de jos incat ne bucuram de orice lucru care ne-ar avantaja.Era o vreme cand terminam grupele de calificare fara infrangere si ne durea la dorsal cu cine picam in preliminarii.Acum avem jucatori atat de slabi incat am dori ca din grupa de calificare sa facem parte numai noi si nici atunci nu am fi siguri de calificare.

dragdim
dragdim  •  19 Martie 2021, 13:12

Eu zis sa facem memoriu la FIFA și nemții sa fie obligați sa joace cu selecționata U14. Dar ce facem cu Islanda?

blatistu49
blatistu49  •  19 Martie 2021, 12:42

veste trista offf jucarii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează