FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Veste uriașă pentru suporteri » Meciurile de la Campionatul European s-ar putea disputa cu tribunele aproape pline

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 20:37 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 20:43

Astăzi a avut loc prima întâlnire dintre Răzvan Burleanu, președintele FRF, și noul ministru al Tineretului și Sportului, Eduard Novak, iar principalul subiect de discuție a fost EURO 2020.

Eduard Novak, noul ministru al Tineretului și Sportului, a fost introdus în mecanismul de pregătire al Campionatului European din 2020. Răzvan Burleanu, împreună cu managementul Grupului Operativ de Lucru, l-au informat pe Eduard Novak despre stadiul pregătirilor pentru EURO 2020.

Șanse ca 70% din capacitatea Arenei Naționale să fie ocupată la meciurile de la EURO

„Din punct de vedere logistic, toate lucrările sunt în graficul stabilit cu UEFA, singura variabilă fiind prezența spectatorilor la meciurile de la Arena Națională. Florin Șari, liderul Grupului Operativ, l-a informat pe noul ministru despre scenariile la care se lucrează cu UEFA, de la 0% la 70% capacitate ocupată a stadionului.

12 oraședin 12 țări ar trebui să organizeze EURO 2020 în acest an: Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, München, Roma, Sankt Petersburg

În funcție de evoluția pandemiei de COVID-19, de ritmul vaccinării și de capacitatea de testare a fanilor, se va alege un scenariu de desfășurare a meciurilor. Decizia va fi luată la începutul lunii martie, astfel încât UEFA să aibă apoi timpul necesar pentru a-și dimensiona și definitiva dispozitivul logistic cu care va gestiona meciurile de la București (personal specializat, facilități dedicate, ticketing și ospitalitate etc.)” se arată în comunicatul emis de FRF.

EURO 2020: Ce meciuri se joacă la București

Primul meci care se va disputa la București va fi duminică, pe 13 iunie, la doar două zile după startul Euro 2020. Austria va juca cu Macedonia de Nord. Meciul urmează să aibă loc de la ora 18.00.

Pe 17 iunie va veni rândul Ucrainei să evolueze la București, cu Macedonia de Nord. Partida e programată la ora 15:00.

Veste uriașă pentru suporteri » Meciurile de la Campionatul European s-ar putea disputa cu tribunele aproape pline

Ultimul meci din faza grupelor care se va disputa la București va fi pe 21 iunie, între Ucraina și Austria, de la ora 18:00. De la aceeași oră, dar la Amsterdam, se va desfășura celălalt meci din grupa C: câștigătoarea din play-off D (Georgia/Macedonia de Nord) va juca cu Olanda.

Ultima partidă care se va disputa pe Arena Națională va fi a 6-a optime de finală, care va avea loc pe 29 iunie, de la ora 21:00, unde se vor întâlni locul 1 din grupa F cu locul 3 din grupa A, B sau C. Din Grupa F fac parte Portugalia, Franța, Germania și Ungaria.

VIDEO. Ionuț Stroe, fostul ministru al Tineretului și Sportului, despre EURO 2020: „Ne-am oferit să găzduim meciuri suplimentare la București”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

LPF a anunțat programul următoarelor 3 etape! Când se joacă derby-ul Dinamo - FCSB

Ce campionat i s-ar potrivi lui Dennis Man? Încă o voce intră în dezbatere: „Dacă cineva se gândește la viitorul lui, să-l dea acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
risc_mix
risc_mix  •  20 Ianuarie 2021, 12:38

E clar, stirile aparute in gsp sunt neseriose, necredibile. Pai mai oameni buni, exact ieri scriati ca sunt sanse ca Olimpiada si CE sa fie din nou amanate. Deci doua stiri care se bat cap in cap si se exclud una pe alta, una din ele fiind falsa. Asta inseamna ca de fapt gsp ne transmite doar niste zvonuri, nu informatii

albalbastru72
albalbastru72  •  19 Ianuarie 2021, 23:53

Veste buna pentru suporterii cui?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează