FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

Vești bune pentru Mirel Rădoi! Tricolorii ar putea scăpa de Erling Haaland pentru duelul cu Norvegia. Care e motivul

Erling Haaland
Erling Haaland

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 14:25 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 14:58

Naționala României întâlnește Norvegia pe 11 octombrie, la Oslo, în etapa a 3-a a Ligii Națiunilor. Tricolorii ar putea scăpa de cel mai bun jucător din lotul norvegienilor, Erling Haaland (20 de ani).

În cazul în care carantina va deveni obligatorie în Germania, pentru toți fotbaliștii întorși de la echipe naționale, există posibilitatea ca atacantul Borussiei Dortmund să nu fie lăsat să plece de la club pentru meciurile naționalei. Anunțul a fost făcut de directorul sportiv al lui Dortmund, Michael Zorc, care consideră că e mai bine pentru echipa germană ca jucătorii să nu plece la loturile naționele, dacă situația o va impune.

Văzând ultimele informații, nu cred că următoarea pauză pentru meciurile echipelor naționale va fi o problemă. Situația privind zonele de risc nu se va schimba de la 1 octombrie, cel puțin asta am auzit miercuri. Dacă lucrurile rămân așa, putem ieși din carantină după un test negativ de COVID-19.

Dar, dacă nu va mai fi cazul, iar jucătorii vor fi nevoiți să intre în carantină pentru cinci zile sau mai mult, vor rata antrenamentele și poate chiar un meci, așa că nu le vom permite să meargă la echipele naționale.
Michael Zorc, pentru L'Equipe

80 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Erling Haaland

Erling Haaland a marcat deja 3 goluri pentru echipa Norvegiei în aceast sezon de Liga Națiunilor și pare să fie cel mai in formă jucător al adversarilor noștri de pe 11 octombrie.

Mai multe știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Dialogul purtat de Mirel Rădoi cu Olăroiu, după meciurile din Liga Națiunilor: „Atunci aş fi putut să-mi pun semne de întrebare”

VIDEO / EXCLUSIV Mirel Rădoi anunță tactica pentru Islanda și nu cade în capcana nordicilor: „Pitici care înscriu pe lângă dragoni și vulturi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  25 Septembrie 2020, 20:17

Da adevarat dar nu uitati faptul ca un asemenea jucator de 80 milioane € poate oricand face diferenta avand in vedere ca nationala romaniei nu are jucatori cu valori exorbitante

397732904465528
Octavian Go  •  25 Septembrie 2020, 20:10

Domnule ziarist, ne-a bucurat nespus vestea cea buna pe care ne-ai dat-o. Dar pentru ca esti un adevarat profesionist nu ai vrea sa dai niste vesti bune si norvegienilor ca sa-i bucuri si pe ei? Ai putea de exemplu sa-i anunti ca s-ar sa nu fie convocati la nationala noastra Florinel Coman si Denis Man pentru ca au coronavirus. Nu uita sa ne mai dai vesti bune daca mai apar, cum ar fi prabusirea vreunui avion cu o echipa straina care ar urma sa joace cu una romaneasca, indiferent in ce disciplina sportiva.

bazinga
bazinga  •  25 Septembrie 2020, 16:06
Postat de doardinamo1948 pe 25 Septembrie 2020, 15:49

Uite așa câștigam și campionatul european, prin absenta jucătorilor importanți din echipele adverse. Bravo domnul ziarist, ești mare! Dar dacă totuși vine Haaland la naționala, ne mai rămâne o varianta, acatistele!

Ca bine zici....sau mataniile lui Beali !Dar astuia i se rupe de nationala!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează