FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARGENTINA, 10 AUGUST 2011

Veşti proaste pentru Vasile Avram! Viktor Kassai va arbitra Germania-Brazilia, nu România-Argentina, pe 10 august!

Kassai alături de Messi în finala Ligii Campionilor, cîştigată de Barcelona cu 3-1 în faţa lui Manchester
Kassai alături de Messi în finala Ligii Campionilor, cîştigată de Barcelona cu 3-1 în faţa lui Manchester

Articol de - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 15:47

UPDATE // Gazeta Sporturilor a contactat Federaţia Ungară de Fotbal şi a discutat despre delegarea lui Viktor Kassai la meciul de pe 10 august de la Bucureşti dintre România şi Argentina. "Informaţiile venite de la preşedintele CCA sînt greşite! Viktor va fi arbitru partidei dintre Germania şi Brazilia şi nu va veni la Bucureşti pe 10 august 2011", au precizat reprezentaţii Federaţiei Ungare. Partida Germania-Brazilia va avea loc pe 10 august, în aceeaşi zi cu partida de inaugurare a stadionului National Arena.

Arbitrul ungur Viktor Kassai care a arbitrat finala Ligii Campionilor, dintre Manchester United şi FC Barcelona, cîştigată de catalani cu  3-1, va veni în România pentru a arbitra meciul dintre România şi Argentina, partidă care va inaugura noul stadion National Arena, de pe 10 august, de la Bucureşti.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, la emisiunea Meciul Zilei de la GSP TV. "În foarte scurt timp îl veţi vedea din nou pe Kassai în România, nu la meciul de Supercupă, ci la partida dintre România şi Argentina. Am făcut un demers prin Federaţia Română de Fotbal, către cea din Ungaria pentru ca Victor Kassai să arbitreze acest meci. Am discutat împreună şi am convenit să aducem cel mai bun arbitru din Europa la ora actuală!", a precizat Avram.

Viktor Kassai a arbitrat în ultimul sezon cinci partide de Liga Campionilor, printre care şi meciul tur din optimile de finală dintre Internazionale Milano şi Bayern Munchen, scor 0-1. El a condus şi meciul echipei Manchester United cu FC Valencia din faza grupelor, încheiat cu victoria englezilor, scor 1-0. Explozia maghiarului s-a produs la Cupa Mondială din Africa de Sud, unde a oficiat la 4 partide, inclusiv semifinala Spania - Germania.

În vîrstă de 35 de ani, Viktor Kassai nu a arbitrat niciun meci al Naţionalei României, dar a oficiat "la centru" jocul Vfb Stuttgart - Unirea Urziceni: 3-1 (din grupele Ligii Campionilor, în 9 decembrie 2009).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
lary67boy
lary67boy  •  30 Iunie 2011, 18:49

sa vina howard web

cristian_feisbucc
cristian_feisbucc  •  30 Iunie 2011, 17:06

Noi stim mai multe decat Avram, el e in urma noastra:))

denethorh
denethorh  •  30 Iunie 2011, 15:48

Vasile Avram este PROST informat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close