FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Victor Becali vrea ca Mircea Sandu să răspundă de naţională: "Experimentul Lupescu a fost nereuşit"

Victor Becali şi Mircea Sandu
Victor Becali şi Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 21:38

Victor Becali s-a săturat de ratările naţionalei lui Răzvan Lucescu şi spune că Mircea Sandu ar terbui să preia "hăţurile" echipei reprezentative şi să-şi asume responsabilitatea numirii unui nou tehnician.

"Mircea Sandu trebuie să fie la putere şi el trebuie să aibă cuvântul decisv în ceea ce priveşte selecţionerul. S-a făcut un experiment nereuşit, prin care Ionuţ Lupescu s-a ocupat de echipa naţională. Sandu trebuie să preia hăţurile echipei naţionale, aşa cum este normal"

Deşi este un apropiat al lui Cristi Borcea, impresarul Victor Becali spune că nu vrea să-l susţină pe acţionarul lui Dinamo în încercarea de schimbare a selecţionerului şi crede că un succes în campania de calificare la Euro l-ar scăpa pe actualul antrenor al echipei naţionale de toate criticile.

Totuşi, Victor Becali nu s-a ferit însă să-l atace pe selecţioner pentru înfrîngerea usturătoare cu Serbia, scor 0-5, sau rezultatele din meciurile cu Bosnia (1-2) şi Albania (1-1).

"Dacă batem Franţa şi echipa naţională se califică la Euro, eu nu am nimic cu Răzvan Lucescu. Atunci când Borcea şi Iancu îl criticau pe selecţioner, eu îl apăram. După ce am pierdut cu 5-0 cu Serbia, nu puteam să dau vina pe altcineva decât pe Răzvan Lucescu, dincolo de greşelile lui Mutu. Poate alţii au văzut că am bătut Albania sau Bosnia şi nu ştiu eu!", a spus Victor Becali la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  22 Mai 2011, 12:03

Nimeni n-a facut nimic in foztbalul romanesc inafara de familia behali!

dtdr
dtdr  •  20 Mai 2011, 00:38

Este adevarat ca M Sandu ar cam putea pleca de la frf, dar ce fotbalist a fost asta ca a ajuns sa ia decizii ????!!!Raspuns. Astia-s para.sutele care au adus fotbalul romanesc in situatia penibila de azi. Oare nu se va gasi un oarecare care sa-i puna cu botul pe labe pe acesti NIMENI ?!

ucv07
ucv07  •  20 Mai 2011, 00:27

CINE MAI ESTE MA SI ASTA VICTOR BECALI ? ATI REUSIT SA-L FACETI SI PE ASTA MARE MAI GSPISTILOR? O UMPLUTURA DE MAFIOTI.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează