FOTBAL  »  NATIONALA  »  GAFĂ

VIDEO Burleanu a declanșat o avalanșă de ironii pe facebook: "Zici că repari televizoare" ;) » Popescu îl distruge: "Să plece!"

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 09:00

Burleanu s-a văzut obligat să citească până şi mesajul dinaintea Crăciunului, motiv pentru care a fost ţinta ironiilor pe pagina de facebook a federației. 

Pe pagina online a Federaţiei Române de Fotbal e încă disponibil mesajul video pe care Răzvan Burleanu a ţinut să-l transmită oamenilor şi iubitorilor de fotbal din România înaintea Sărbătorilor. La fel cum s-a întâmplat chiar şi la multe conferinţe de presă, șeful de la Casa Fotbalului a preferat să citească discursul, folosind acelaşi limbaj de lemn pe care l-a avut încă de când i-a succedat lui Mircea Sandu:

"Dragi prieteni ai fotbalului românesc, la final de an doresc să vă mulțumesc pentru susținerea pe care ați arătat-o fotbalului prin pasiunea și dăruirea voastră.

Fie că este vorba de suporteri care au demonstrat implicarea lor în tribună, jucători, arbitri și antrenori care s-au dăruit pe teren, manageri de club, președinți de Asociații Județene și parteneri din mediul public și privat care susțin performanța sportivă. Împreună suntem mai buni și dezvoltăm fotbalul românesc.

Vă urez Sărbători fericite alături de cei dragi și un an nou plin de sănătate și de prosperitate! La mulți ani!".

Mesajul video a fost postat şi pe facebook-ul FRF, iar comentariile, în marea lor majoritate, au fost ironice la adresa lui Burleanu:

"Când a picat Sandu Mircea am crezut că se schimbă ceva, dar am fost înșelat... Du-te ca un om cu coloană vertebrală la purtător și lasă fotbalul fotbalului!" (Paraschiv Ion Cătălin)

 "Se vede, domnule, se apropie alegerile! Nu ar fi fost mai bine să vorbești în noaptea dintre ani?" (Romy Popa)

"Crăciun fericit, dar la anul să nu te mai prind în fruntea federației, habarnistule!" (Cheleman Ștefan)

"Și eu vă doresc: demisia!" (Eduard Petre)

"Zici că repari televizoare, nu ai nicio treabă cu vreun sport" (Cătălin Albișoru)

"Demisia sau măcar nu mai candida! Lasă-i pe alții" (Romeo Rommel)

"Huoooo. Politruc nesimțit!" (Ispas Sorin)

"Ce să susținem, omule? Ce fotbal să susținem că suntem de râsul lumii. Fotbal zero. PA-NA-RA-ME!" (Robert Dumitrache)

 

Şi Puşcaș a râs de el
Nu doar oamenii simpli l-au amendat pe Burleanu, ci chiar şi un personaj important din FRF l-a sancţionat pe şeful de la Casa Fotbalului. Marcel Puşcaş, pe aceeaşi reţea de socializare, a postat: "Mesaj-urare citit «din suflet». De pe prompter". În plus, Puşcaş a adăugat, ca stare, "simţindu-se sătul până peste cap". 

Popescu îl distruge!
Tocmai pentru modul precar în care reuşeşte să răspundă întrebărilor legate de fotbal, Răzvan Burleanu a fost criticat dur şi de Gică Popescu. Într-un interviu pentru Telekom Sport, fostul mare internaţional l-a sfătuit pe Burleanu "să plece, să nu mai continue fiindcă ar face rău fotbalului. De ce? E simplu, n-a făcut nimic. S-a preocupat numai de propria imagine. Un preşedinte care vine la o conferinţă de presă şi nu e capabil să răspundă spontan, ci are nevoie de răspunsuri scrise din partea departamentului de comunicare, acela nu poate fi preşedinte! Nu poate să conducă o asemenea instituţie, înseamnă că nu are limbaj fotbalistic, nu înţelege fenomenul. Dacă tu vii cu răspunsuri pregătite înseamnă că altcineva conduce federaţia, nu tu, şi atunci tu, Burleanu, cine eşti? El de fapt se pregăteşte pentru altceva, cred că pentru o carieră politică. Cu fotbalul n-are nicio treabă. E chiar paralel". 

SONDAJ AVANGARDE

"Dacă ar vota oamenii ar fi simplu..."
Gică Popescu a comentat şi rezultatele sondajului Avangarde, realizat la jumătatea acestei luni, în cadrul căruia la întrebarea "Cine credeţi dumneavoastră că ar trebui să fie preşedintele FRF?", 47% au răspuns "Gică Popescu" şi doar 1% "Răzvan Burleanu". "Din păcate, nu votează oamenii la preşedinţia FRF. Dacă ar fi fost aşa, în 2005 aş fi avut peste 90 la sută. Atunci eram doar două persoane care candidam, eu şi Mircea Sandu, dar, repet, nu oamenii sunt cei care votează. Pe noi, foştii fotbalişti, oamenii ne iubesc, ei îşi doresc să-i vadă pe oamenii care le-au adus bucurii făcând ceva pentru fotbal. Dacă ar fi ei cei care ar vota ar fi simplu, dar o fac alţii, membrii afiliaţi", a declarat Popescu. 

4ani fără două luni au trecut de când Burleanu a devenit preşedintele FRF, la începutul lunii martie 2014

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
brifcor
brifcor  •  27 Decembrie 2017, 14:57
Postat de brancusi pe 27 Decembrie 2017, 14:34

Maestre Pepsi,indiscutabil Popescu a gresit enorm si impardonabil asociindu-se cu acele specimene,dar sa facem lucid deosebirea intre acest fapt si ceea ce spune,ca un adevarat cunoscator si performer al fotbalului:individul cu pricina provine eminamente din politica,deci din randurile oamenilor fara o profesie adevarata,cu atat mai putin competenta,respectiv tinteste tot acolo,avand nevoie doar de farduri si sclipici,pe care fotbalul le ofera cu prisosinta.

Dragul meu, eu (brifcor) sunt român. Pepsi nu e. Cât despre politica si fotbal, în Românika ele merg mâna-n mâna. Mircea Sandu nu ma va contrazice. Nici Mitica învârtitorul (adica titirez :). Nici Puiu "cashketã". Iar Gica P. si-a tras-o la geoale singur : Daca statea departe de mafioti ar fi fost azi o referinta si cu siguranta un bun presedinte FRF. Dar fara deciziile politice - recte fondurile publice investite în infrastructura spotiva - nu putea face nimic în plus fata de Burleanu. Îti reamintesc faptul ca 80% din stadioanele lumii sunt publice (acum 10-15 ani erau 95%). Asa ca fotbalul si politica...

brancusi
brancusi  •  27 Decembrie 2017, 14:34
Postat de brifcor pe 27 Decembrie 2017, 14:23

Gica Popescu, daca taceai, filosof ramâneai ! N-o fi Burleanu mare scula, da' nici tu nu esti un model de etica. Si-apoi, sa dai exemplu sondaju' Pieleanului... Manipulare grosolana !

Maestre Pepsi,indiscutabil Popescu a gresit enorm si impardonabil asociindu-se cu acele specimene,dar sa facem lucid deosebirea intre acest fapt si ceea ce spune,ca un adevarat cunoscator si performer al fotbalului:individul cu pricina provine eminamente din politica,deci din randurile oamenilor fara o profesie adevarata,cu atat mai putin competenta,respectiv tinteste tot acolo,avand nevoie doar de farduri si sclipici,pe care fotbalul le ofera cu prisosinta.

brifcor
brifcor  •  27 Decembrie 2017, 14:23

Gica Popescu, daca taceai, filosof ramâneai ! N-o fi Burleanu mare scula, da' nici tu nu esti un model de etica. Si-apoi, sa dai exemplu sondaju' Pieleanului... Manipulare grosolana !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează