FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19 1-2

VIDEO Căpitanul României U19, distrus după eșecul cu Ucraina: "Moruțan a venit la noi înaintea meciului și ne-a cerut asta"

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2018 21:17

Vlad Dragomir, 18 ani, căpitanul naționalei U19 a României, a venit în lacrimi la declarațiile live de la finalul înfrângerii cu Ucraina, scor 1-2.

"A fost greu să ajungem până aici, a fost un drum frumos. Ne pare rău pentru meciul de astăzi.

Moruțan și-a dorit foarte mult victoria asta. El chiar a venit la noi înainte de meci și ne-a cerut, ne-a strigat să alergăm cât putem pentru a câștiga meciul ăsta. Toți ne-am dorit enorm să mergem la Campionatul European. Trebuie să ținem capul sus, să mergem la echipele de club și să muncim zi de zi pentru a ne îmbunătăți jocul", a declarat Vlad Dragomir la TV Telekom Sport. 

Șeful federației, dezamăgit

Răzvan Burleanu a ales partida reprezentativei U19 în dauna amicalului României cu Suedia (Urmărește-l AICI!) și a ținut să îi încurajeze pe elevii lui Adrian Boingiu la final.

"Am fost la câteva minute distanță de un vis. Am ratat și acum 2 ani de zile la limită calificarea la U17. Sunt momente grele pentru noi, pentru părinți, pentru antrenori. Sunt niște jucători extrem de talentați.

Moruțan e tânăr. Sper să învețe din acest gest și să nu se mai repete. E dificil să identifici un jucător sau un vinovat.  Nici nu am realizat când a luat roșu, mă bucuram pentru gol", a declarat Burleanu la TV Telekom Sport.

 
Vlad Dragomir după înfrângerea României U19 cu Ucraina U19

"Moruțan a venit la noi înaintea meciului și ne-a cerut asta" Căpitanul României U19, în lacrimi după eșecul cu Ucraina: http://bit.ly/2IZvL80

Posted by Gazeta Sporturilor on 27 Martie 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
deva1
deva1  •  28 Martie 2018, 16:38

Domnule antrenor Adrian Boingiu,sigur stiau jucatorii ca scoaterea unui tricou se sanctioneaza cu cartonas galben? Daca Morutan stia inseamna ca in cea mai mare parte e vina lui ! dar daca nu stia sau nu stiau?atunci e vina dvs . si a stafului si a antrenorilor de la cluburile de unde vin! de cate ori ati facut o sedinta de pregatire cu un arbitru adus la lotul acesta de U19? sa le explice regulamentul cap -coada , cu video , fotografii, etc? Domnule Burleanu de cate ori?

davcriaol
davcriaol  •  28 Martie 2018, 13:48
Postat de maxp pe 28 Martie 2018, 08:44

Tot el a fost printre cei care au dus o echipa ce pornea ca outsider in prima faza a grupelor, pana la 2 minute de calificarea la Euro si in primele 8 din Europa. A gresit, asa si?! Prost e ala care reactioneaza cum reactionati voi. As prefera si la nationala mare sa vad niste tampenii din astea, decat o disciplina care nu duce nicaieri. Ca diferenta e ca totusi copiii astia, asa cu calificarea ratata, iti dau sperante ca exista ceva viitor. Eu cu asta am ramas, daca voi ati inteles altceva si le cereti sa se retraga exact astora care chiar au aratat ceva, pai atunci nici nu meritam mai mult, fotbalul romanesc pare sa reflecte cultura din societatea noastra la maximum.

Nu sunt de acord nici cu cei ce il injura pe copil insa nici tu nu ai dreptate suta la suta, NU AVEA VOIE sa faca acel gest, degeaba a facut ce a facut pentru echipa din moment ce gestul lui a naruit munca intregului grup, sau altfel spus locul doi, in aceasta grupa de calificare NU SE PREMIAZA, din pacate pentru noi...

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  28 Martie 2018, 10:55

Morutan, un balon de sapun! cei care il vedeau deja, in lipsa oricaror rezultate notabile, liderul generatiei sale, au primit o ghioga in cap. De ieri valoarea sa de piata sa injumatatit. Iftime - Becali 1-0. Graba *** de a-l cumpara l-a pierdut. E posibil ca Morutan sa fi baut apa dupa Alibec.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează