FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROBLEME

VIDEO Cristi Dulca, două povești TULBURĂTOARE spuse în direct la GSP LIVE! S-a retras prematur din cauza unei probleme cardiace + lupta teribilă din care a ieșit învingător

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 12:28

Cristi Dulca a povestit la GSP LIVE care au fost cele mai grele momente din viața lui. Surprinzător, primul este cel când a aflat că trebuie să se retragă, prematur, la doar 30 de ani, din cauza unei malformații cardiace. 

„Ăsta a fost cel mai greu moment al vieții mele. M-am retras la 30 de ani. Nea Mircea mă voia la Beșiktaș. În presa din Ungaria a și apărut o știre despre asta, eu eram la Honved. Am ales să mă duc la Timișoara, iar la un control mi s-a descoperit o malformație din naștere la inimă.

Mi s-a descoperit după o coronarografie la Târgu Mureș. Doamna doctor mi-a zis cu zâmbetul pe buze și cu țigara în gură: «Copile, te lași de fotbal altfel riști să cazi pe teren într-o zi». N-a fost ușor, dar am decis să mă las”, a povestit Dulca. 

Abia după acest moment a fost pusă lupta teribilă pe care a dus-o pentru a învinge cancerul. Dulca le-a transmis un mesaj celor care au de trecut un asemenea hop. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează