FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - PARAGUAY, DUMINICĂ, 01:00, TVR 1, RADIO GSP ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO » De el trebuie să ne ferim! Roque Santa Cruz: "Cu românii va fi un meci provocator"

Roque Santa Cruz
Roque Santa Cruz

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2011 13:12

Vedeta Paraguayului, atacantul Roque Santa Cruz ( Blackburn Rovers) a afirmat că echipa României este un adversar puternic, de care naţionala "albiroja" avea nevoie:

"Va fi un joc interesant, provocator, deoarece România este un adversar din Europa, care joacă un fotbal intens, lucru care corespunde aşteptărilor noastre.

Ne-am dorit să întâlnim un adversar tare, pentru a ne pregăti cum trebuie, iar o eventuală victorie ne-ar da încredere în perspectiva Copa America", a spus Santa Cruz pentru cotidianul La Nacion, citat de Mediafax.

CARTE DE VIZITĂ
Născut în 1981, vîrful lui Manchester City a jucat nu mai puţin de 8 ani pentru Bayern Munchen, pentru care a marcat de 31 de ori (1999-2007). De la bavarezi a plecat la Blackburn Rovers pentru aproximativ 5 milioane de euro, dar după 57 de meciuri şi 23 de goluri pe Ewood Park, Man. City l-a achiziţionat pentru impresionanta sumă de 20 de milioane de euro!

N-a confirmat încă la "cetăţeni", astfel că aceştia l-au împrumutat înapoi la Blackburn. Interesant este că sudamericanului i-a fost destul de uşor să se transfere prin Europa de-a lungul careirei, deoarece are paşaport spaniol şi astfel nu se chinuie din cauza restricţiilor de jucători non-europeni.

La naţională, Santa Cruz are 23 de goluri în 79 de selecţii. El a debutat în reprezentativă la doar 17 ani!

Palmaresul vîrfului paraguayan nu este deloc de neglijat. Are două titluri interne, cu Olimpia şi nu mai puţin de 5 campionate luate cu Bayern Munchen! Mai mult, tot cu Bayern a cîştigat 4 Cupe ale Germaniei, dar şi Liga Campionilor, în 2001 (după finala cu Valencia).

VIDEO >> Vezi aici o selecţie de goluri marcate de Roque Santa Cruz!

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează