FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu se aliază cu Gică Hagi în privința decarului de la echipa națională: „Acest tricou trebuie onorat!”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 12:00

Adrian Mutu îi dă dreptate lui Gheorghe Hagi în privința tricoului cu numărul 10, de care spunea de curând că "a ajuns un șervețel"

"Are dreptate! Am văzut pledoaria lui. Chiar dacă nu sunt de acord cu multe lucruri, în ceea ce privește numărul 10 eu sunt de acord cu el! Acest număr, când eu l-am luat de la Hagi, cântărea o tonă! După ce l-am dat eu am mai pus o tonă pe el. Cine ia acest tricou trebuie să-l onoreze, nu doar să fie prezent la echipa națională", a spus Mutu în studioul Gazetei Sporturilor.

Hagi a avut o conferință de presă eveniment în care a vorbit de numărul 10: „Cum am zis și cu decarul... S-a scris că mi-am ieșit din minți? Eu îmi ies din minți cu tot ce-am făcut în România? Am ajuns să mă scuz când tricoul cu numărul 10 al echipei naționale a ajuns servețel! Și vă zic direct în față, șervețel! Adică l-au mototolit. L-au aruncat aicea. Azi îl ia Gigel, mâine îl ia Ionel și voi vreți performanță! Decarul a ajuns mototol. L-ați împachetat! Și înainte era stea!”.

Hagi: "Numărul 10 să fie purtat cu mândrie!"

Antrenorul de la Viitorul este nemulţumit din cauza faptului că numărul 10 este purtat de jucători care nu intră în primul "11" al lui Cosmin Contra: 

„Am văzut la convocarea lotului naţional că s-a schimbat tricoul de la un meci la altul. Şi asta nu se poate, mai mult respect faţă de tricoul acela. În aceeaşi convocare s-a schimbat tricoul de două ori. Nu se poate. Şi vă rog frumos, doar atât vă cer, mai mult respect faţă de acel tricou. Numărul 10 să fie purtat cu mândrie. Aşa ce facem? Dacă ajungem să îl tăvălim aşa cum a fost tăvălit numărul 10 şi cum a ajuns să fie tăvălit în România, scuzaţi, unde vreţi să ajungem?”.

Pentru Hagi este de neconceput cum numărul 10 a fost dat de la un fotbalist la altul între cele două meciuri şi cum niciunul nu a intrat de la început pe teren: 

"Păi cum dăm tricoul? Azi mă scol, îl iau eu, mâine te scoli, îl ia celălalt. păi ce facem? Rog mai mult respect faţă de numărul 10, pentru că el are un rol important, pentru că are personalitate, pentru că acest număr l-au purtat cei mai mari fotbalişti din România din toate timpurile. Dobrin, Balaci, Dumitru toţi care l-au purtat. Eu aşa ştiu, că numărul 10 e titular. Cine îl doreşte, trebuie să ştie ce număr ia, că ăla face diferenţa", a mai declarat Hagi.

La ultima convocarea la echipa națională, Ianis Hagi a purtat tricoul cu numărul 10. A fost folosit de Cosmin Contra doar la meciul cu Insulele Feroe nu și la confruntarea cu Norvegia de pe Arena Națională.

URMĂREȘTE AICI INTREGRAL EMISIUNEA CU ADRIAN MUTU

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  17 Octombrie 2019, 09:41

Eu ca suporter,ochii imi sunt atintiti la nr.10.La nationala,avem asteptari de la nr.10.In ultimii ani l-am vazut pe Florescu,Grozav,Maxim sau Stanciu.Pai cu ce pot fi astia nr.10?Singurii care pot fi cu nr.10 in momentul asta sunt Budescu si I.Hagi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează