FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECARUL ROMÂNIEI

VIDEO // EXCLUSIV Anamaria Prodan, vehementă: „Nu-i dădeam NICIODATĂ tricoul #10 lui Ianis” » „E greu să fie doi Hagi” și dezvăluiri despre Contra: „Nu mârâia nimeni”

Articol de , , - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 09:00

Anamaria Prodan (46 de ani) a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, care e integral în ediția digitală și cea tipărită.

Impresarul este de părere că Nicolae Stanciu (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a fost deposedat într-un mod eronat de numărul 10 la echipa națională. 

Numărul 10 i-a fost luat lui Stanciu la presiunile fabuloase ale tuturor! Că merita Ianis Hagi numărul 10! Contra a fost distrus când nu i-a convocat pe Ianis Hagi și pe Marin! Nu? A fost revoluție, ce nenorocit e Contra! I-a chemat până la urmă. Și ce s-a întâmplat?!

Eu în locul lui Contra nu-i dădeam tricoul cu numărul 10 niciodată lui Ianis! Are valoare, dar mai sunt pași pe care trebuie să-i facă. Cu presiunea pe care o aplică presa și tatăl lui, din partea tuturor, n-o să poată niciodată să facă pașii aceștia! E sindromul părintelui care își dorește cu disperare ca băiatul să devină mai bun decât a fost el”, a declarat Anamaria pentru Gazeta Sporturilor.

„În viața asta există un Hagi, un Messi, un Cristiano Ronaldo, un Mutu. Atât! E greu să fie doi Hagi! Aș vrea să mai apară un Hagi fabulos, așa cum îmi doresc și ca fiul meu să devină mai bun fotbalist decât a fost Reghecampf.

Dar când copilul nu poate, pot să fiu președintele Federației că-l fac de râs și-mi distrug și copilul dacă insist atât! Cam despre asta este vorba!”
Anamaria Prodan

Celebrul impresar marșează pe ideea că Stanciu, fotbalistul care este reprezentat de ea, ar merita mai mult decât Ianis să fie decarul naționalei: „Între Stanciu și Ianis Hagi, voi care credeți că merită tricoul cu numărul 10? Ca valoare, ca experiență la națională și ca formă? Stanciu!”.

„Nu comenta niciun jucător în fața lui Contra”

Anamaria Prodan a afirmat că fostul selecționer al României, Contra, avea autoritate în vestiarul naționalei. Totuși, aceasta a declarat că presiunea venită din partea presei l-a influențat pe „Guriță”.

„Când vine antrenorul și zice că «10» e Ianis, nu mârâie nimeni. Crezi că mârâia cineva? Vă spun eu, nu comenta niciun jucător în fața lui Contra. Nu prea mișcă nimeni în fața antrenorilor tineri din România pe care-i cunosc eu”, a mai spus Anamaria.

„La presiunea tuturor oamenilor din fotbal și a presei, cedezi. Contra nu e Anamaria Prodan și Anamaria Prodan nu e Contra! Eu nu aș fi băgat în seamă pe nimeni. Eu zic că ar fi trebuit să gândească «Am mandat pe doi ani, fac ce vreau eu în perioada asta!».

Dacă m-ați ales pe mine, înseamnă că eu văd cel mai bine! Contra mergea la meciurile din Liga 1, mergea la meciurile din străinătate să vadă românii. A știut mereu ce face”
Anamaria Prodan

VEZI ȘI:

VIDEO // EXCLUSIV Anamaria Prodan, atac frontal la Gică Hagi: „Lumea l-a luat drept nebun, și pe bună dreptate!” + „Viitorul n-ar fi existat fără Becali!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
whiteredarad
whiteredarad  •  24 Noiembrie 2019, 16:31

Noros ca dta ...nu contezi !

564351217065972
Stefan Nica  •  24 Noiembrie 2019, 12:41

Credeam că aici poti discuta despre fotbal,dar văd că doar vă jigniți devesându-vă frustrările

sbon
sbon  •  23 Noiembrie 2019, 23:39

Generatia acestui Stanciu ne a bagat in lumea a 4 a a fotbalului, o petarda bagata de ani de zile pentru niste interese. Se vede ca noua generatie strica afacerile impresarei

Vezi toate comentariile (35)
Comentează