FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO EXCLUSIV Cosmin Contra e apărat de un antrenor din Liga 1: „Călcăm prea ușor oamenii în picioare! Încă o pată neagră pe meseria de antrenor”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 18:39

Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a vorbit despre mandatul lui Cosmin Contra de la prima reprezentativă. Acesta afirmă că n-a fost de acord cu repetatele critici la care „Guriță” a fost supus pe final de mandat.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională” și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

„E încă o pată neagră pentru meseria de antrenor. Nu mă erijez în avocatul lui Cosmin Contra. Dar ce s-a întâmplat în ultima vreme, cu presiunea pusă, toată lumea a început să șteargă cu Contra pe jos. Să-l calce în picioare. Dar nu merită un asemenea tratament. Înjurături, ironii. 

E un antrenor care a fost numit acolo. A încercat să-și facă treaba cât mai bine. Noi, românii, avem o structură aparte. Călcăm ușor oamenii în picioare. Nu ne pasă de familii! Contra e înainte de orice un om! Merita mai mult respect, iar cine l-a pus acolo trebuia să-și asume clar, să-și dea seama dacă e omul potrivit pentru a face ceva

Dar un antrenor, când nu reușește, nu trebuie călcat în picioare. Și-a asumat omul! De aici până la a fi jignit e mult prea mult”, a declarat Leo Grozavu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Cosmin Contra a plecat de la cârma naționalei României la finalul meciului pierdut categoric în fața Spaniei, scor 0-5, pe 19 noiembrie. Pe banca naționalei, Cosmin Contra a ratat promovarea în Liga B din Nations League și a terminat abia pe 4 în preliminariile pentru Euro 2020, după Spania, Suedia și Norvegia.

Vezi și: 

2019, analizat de Răzvan Burleanu: „Un an intens în activitatea dedicată dezvoltării fotbalului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
persanu
persanu  •  24 Decembrie 2019, 22:46
Postat de marian0904 pe 24 Decembrie 2019, 20:40

Contra e singurul antrenor roman care a antrenat in La Liga. Performanta: a scapat pe Getafe de la retrogradare. Daca ne uitam prin primele 4 campionate (Anglia, Spania, Germania si Italia), numai Contra si Lucescu Sr au antrenat acolo. Dar, pentru ziaristii si chibitii de pe la noi e putin. Toti sunt prea mici pentru mistocareala noastra. Ma si mir ca Radoi s-a bagat la asa o tratatie.

Si a antrenat acolo ok , ce merit a avut sa antreneze in Liga Spaniola ? Da-mi un singur criteriu logic daca exista , eu cel putin nu-l vad. A antrenat la Getafe doar pentru ca jucat la ei si avea licenta Pro , atat , nici un merit nu vad eu si nici nu cred ca exista. Cand vrei sa te afirmi si sa sari niste pasi corecti in antrenorat o iei mai de jos , iti faci o echipa mai apoi in liga 1 undeva , iti aduci jucatori care se pliaza pe filosofia ta de joc , si daca te bati la campionat iar echipa are un joc frumos chiar fara sa iei campionatul atunci da meriti probabil sa ajungi la Getafe. Sa nu uitam totusi ce a facut pe la Dinamo , aproape nimic , doar o serie de vreo 3,4 meciuri cu victorii si cu sansa sa ajunga in playoff iar dupaia i-a lasat. Ba omule bravo lui ca ajunge sus asa repede , dar daca ar fi fost asa si cand era jucator , sa nu mai intre pe la grupele de copii si juniori sa ajunga direct la Milan , ce bine era , nu prea merge ca fotbalist a ? Ca antrenor de ce ar merge ? E ZERO BARAT CA ANTRENOR. Cand a venit la nationala a spus ca el are si se ghideaza dupa niste principii , unul ar fi fost ca la el nu joaca NIMENI care nu are echipa sau nu joaca la echipa de club. Ia vezi selectiile facute. In loc sa construiasca echipa Nationala cand a preluat-o a preferat rezultate , a chemat toti batranii , in ultimile doua meciuri din preliminarile precedente pentru Mondial. Ia mai chemat si primele 2 meciuri din urmatoarele preliminarii ca mai apoi sa joace doar cu tiner

marian0904
marian0904  •  24 Decembrie 2019, 20:40

Contra e singurul antrenor roman care a antrenat in La Liga. Performanta: a scapat pe Getafe de la retrogradare. Daca ne uitam prin primele 4 campionate (Anglia, Spania, Germania si Italia), numai Contra si Lucescu Sr au antrenat acolo. Dar, pentru ziaristii si chibitii de pe la noi e putin. Toti sunt prea mici pentru mistocareala noastra. Ma si mir ca Radoi s-a bagat la asa o tratatie.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Decembrie 2019, 19:41

nu a fost bun de nimic

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close