FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Cum a comentat Prunea ipoteza schimbării majore de la națională, lansată de Costin Ștucan

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 09:36

Florin Prunea, 51 de ani, fostul portar al naționalei, a vorbit despre meciurile României cu Spania (1-2) și Malta (1-0), comentând posibilitatea lansată de jurnalistul Costin Ștucan la GSP Live, aceea ca Mirel Rădoi să-i ia locul lui Cosmin Contra la prima reprezentativă până la finalul preliminariilor de la U21. 

„E destul de greu să se întâmple asta. Contra are contract, are unele clauze, așa ar trebui să fie normal. Noi avem șanse de calificare, chiar dacă jocul nu ne dă speranțe deloc. Rădoi ar fi o variantă foarte bună, cunoaște foarte bine echipa. După aceste calificări, va exista o schimbare majoră la echipa națională. 

Contra a venit într-un moment greu, a muncit mult. Totul depinde de clauzele contractuale pe care le are cu FRF”, a declarat Prunea la emisiunea GSP Live.

„Cea mai mare problemă a echipei naționale e că cel mai bun jucător este portarul. Asta spune multe despre echipa națională. Tătărușanu a fost cel mai bun cu Malta și cu Spania, inclusiv în Norvegia a apărat foarte bine” - Florin Prunea, despre prima reprezentativă

Vezi și: 

Mirel, pregătim iar șampania? Noua generație U21 are azi botezul într-o nouă campanie de calificare la EURO 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează