FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Radu, despre cheia succesului de la U21 » Explică problemele de la naționala mare: „E clar că pleci la drum cu frâna de mână trasă”

Articol de - Publicat miercuri, 25 decembrie 2019 19:42

Ionuț Radu (22 de ani) a fost desemnat de Gazeta Sporturilor cel mai bun jucător al anului 2019, după evoluții excelente la Genoa și naționala de tineret.

Portarul a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre secretul succesului de la naționala de tineret, care a ajuns în semifinalele EURO 2019, și despre de ce este mai greu ca naționala mare să aibă rezultate.  

La U21, n-a existat presiune. Nimeni nu credea în noi, nimeni nu ne băga în seamă. Nici măcar la turneul final n-a fost presiune. Când oamenii au văzut că am picat cu Anglia, Franța și Croația, ce presiune să mai fie?! Totuși, am crezut în noi și asta a făcut diferența. Când spuneam că vreau să câștig Euro, să știți că nu glumeam, nu exageram! 

La naționala mare e mereu presiune, mereu tensiune. Când știi ce e pe umerii tăi, e clar că pleci la drum cu frâna de mână trasă. Ușor-ușor, se va schimba situația și acolo, veți vedea! Totuși, trebuie răbdare. Mirel e un extraordinar motivator, un extraordinar antrenor, însă nu poate schimba totul într-un timp foarte scurt. Sper să-l ajutăm să treacă aceste două hopuri, apoi să facem un turneu final formidabil”, a declarat Ionuț Radu pentru Gazeta Sporturilor.

„Dacă m-ar suna impresarul să-mi spună că mă vor Guardiola, Mourinho și Zidane, efectiv n-aș ști ce să aleg. Aș pune numele acestor uriași într-un bol și aș trage la sorți" 
Ionuț Radu

VEZI ȘI:

Citește interviul PREMIUM acordat de Ionuț Radu în Italia:„Tată, sper că ești mândru de mine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1706742946246366
Tavi Gutu  •  26 Decembrie 2019, 10:25

Asa se spune la inceput despre orice antrenor care vine la Nstiobala ca:"e un antrenor extraordinar ca,nu poate schimba totul intr.un timp scurt" si trec anii si ..nimic,am ramas tot de unde am plecat.Parerea mea este ca,Radoi nu trebuia lua de la Nationala de tineret unde treba mergea binisor.Nu trecem de Irlanda sau daca trecem ne vor bate ungurii.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  26 Decembrie 2019, 02:10

Ai invatat bine sa lingi in fund ptr un post de titular la Muierel

1900144626740004
Zi Bobby  •  25 Decembrie 2019, 21:42

stai linistit,n-o sa te sune niciunul dintre cei trei.Never! ,sa fii fericit daca te va suna Radoi.Evident,ca rezerva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează