FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV // Mihai Butean, despre neconvocarea la națională: „Nu am primit nicio explicație de la Mirel Rădoi”

Mihai Butean - echipa națională
Mihai Butean - echipa națională

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 10:47

Fundașul dreapta al Astrei, Mihai Butean (22 de ani), a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a povestit cum a primit vestea neconvocării la naționala de tineret.

 

 

Echipa națională de tineret va juca la turneul final din Italia și San Marino, în perioada 16-30 iunie 2019.

Selecționerul Mirel Rădoi l-a lăsat acasă pe Mihai Butean, preferându-l pe Radu Boboc (20 de ani), de la Viitorul.

Fotbalistul Astrei a mărturisit că o explicație din partea selecționerului l-ar fi ajutat să treacă mai bine peste această veste.

„Nu am primit nicio explicație și nici nu mă aștept. Este decizia lui Mirel Rădoi și dânsul știe cel mai bine cum să facă echipa. Mai mult ca sigur că m-ar fi ajutat o explicație. Așa a trebuit să mă motivez singur. Probabil că ar fi trebuit să fiu mai atent pe partea defensivă și să îmi fac mai mult treaba de fundaș. O să lucrez mai mult la asta ca să nu mai existe îndoieli”, a spus Mihai Butean, la GSP LIVE.

Problemele de la Astra l-au ținut departe de națională

Situația financiară de la Astra Giurgiu a afectat vizibil moralul jucătorilor. Mihai Butean a recunoscut acest lucru și este de părere că dacă atmosfera ar fi fost una pozitivă în vestiarul echipei, atunci Mirel Rădoi și-ar fi îndreptat atenția către el.

„Aș fi ieșit și eu mai mult în evidență dacă nu erau probleme la Astra și aș fi dat și eu încredere antrenorului”, a spus Mihai Butean.

Nu se dă bătut

Totodată, tânărul fotbalist a recunoscut că l-a ambiționat și mai mult această decizie a lui Mirel Rădoi și a anunțat că nu va sta degeaba în vacanță. Butean ar putea fi chemat la EURO, în cazul în care un jucător se accidentează.

„Eu am încercat să fiu profesionist până la capăt. Acum, domnul Rădoi știe mai bine. Eu îi respect decizia. Eu mă voi antrena și în vacanță. Voi fi pregătit pentru orice. Mi s-a transmis că voi fi pe o listă de așteptare. Pe mine m-a motivat și mai mult acum. Voi munci și mai mult să fiu pregătit să fiu acolo”, a mai spus Mihai Butean.

 

 

 

„România va fi o surpiză la EURO”

Deși nu va merge la EURO, Mihai Butean le va ține pumnii colegilor săi și este de părere că România va face o surpriză plăcută în Italia.

„Voi fi cu sufletul la gură și îmi voi susține colegii. Îmi sunt prieteni până la urmă. Și cu boboc mă înțeleg bine. Rivalitate este în orice sport, dar în afara terenului trebuie să ne înțelegem.

Eu zic că vom fi o surpriză, cu toate că lumea nu ne dă foarte multe șanse. Vor face o impresie foarte bună”, a spus Mihai Butean la GSP LIVE.

 

 

VEZI ȘI:

NORVEGIA - ROMÂNIA // Ne arbitrează omul-penalty pentru România! 3 lovituri de la 11 metri pentru români

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
917112341694813
Costin Tudor  •  05 Iunie 2019, 23:16

Cred că pe dl Butean nu ar trebui să îl preocupe explicațiile lui Rădoi . Arata-i lui Rădoi că s-a înșelat și că poți să joci mult mai bine . Dacă ești așa de bun precum crezi in momentul asta vom vedea în viitor

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  05 Iunie 2019, 17:27

Radoi nu este decat o scula in mana samsarilor de jucatori. La fel si Contra la nationala mare . Daum nu a avut rezultate , era de asteptat daca ne gandim la valoarea jucatorilor , dar a fost schimbat , pt. ca nu selectiona la comanda.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează