FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu, afirmație în premieră în emisiunea Prietenii lui Ovidiu: „SRI și DNA m-au ascultat, fotografiat și filmat!" + Totul despre Cooperativă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 20:52

Prezent la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, Mircea Sandu a afirmat că a fost urmărit de SRI și DNA când era președintele Federației. 

Vorbind despre meciurile trucate din Liga 1, Sandu a ajuns să dezvăluie că telefonul i-a fost ascultat și că a fost filmat de SRI și DNA. 

„N-a fost nicio Cooperativă! N-aveau interese financiare, ci doar să-și păstreze locul în Liga 1. N-a fost corect pentru că făceau în detrimentul altora. Își făceau înțelegeri. Federația n-avea dreptul legal de ai înregistra ce discută și cum discută.  Una e să vezi... Am văzut cu ochiul meu de fotbalist și am spus că e blat. Și probele?  
 

Eu niciodată n-am avut o probă pentru că n-am aparate de ascultat, cum au cei de la SRI și DNA. M-au ascultat, fotografiat și filmat! Mi-au trimis acasă hârtie că mă ascultau. Telefon, video, ambiental, toate astea. 

Sunt convins că-și aranjau meciurile între ei, dar... S-au făcut peste tot în lume. Nu suntem numai noi corupții lumii! S-au făcut și în Italia, și în Germania. Toată lumea a făcut! Dar noi ne-am luat de amărâții ăștia ai noștri că țineau Bistrița și Cehlăul în prima ligp. Nu sunt pentru, dar Bistrița a jucat chiar bine în cupele europene”, a declarat Mircea Sandu.

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU MIRCEA SANDU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  07 Noiembrie 2019, 10:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doriansky
doriansky  •  07 Noiembrie 2019, 10:03

Acest distrus caruia viata i-a mai dat o sansa (desi nu stiu cat de mult o merita!) a condus fotbalul romanesc "n"spe ani si acum vine sa declare ca stia de intelegeri, stia ca stia de aranjamente, ca stia cum sta treaba cu blaturile da' .... n-avea ce sa faca! Stia si ca el e ascultat/fotografiat/filmat da' nu l-a dus mintea sa ceara institutiilor abilitate sa faca astfel de filaje si fata de echipele/conducatorii pe care declara nonsalant ca-i stia ca fac aranjamente!! Fantastic tupeul de care da dovada aceasta scursura de individ!! Si ca sa cosmetizeze blaturile pana a le aduce la nivel de NORMALITATE zice ca "asa e peste tot in lume"! Chiar lauda una din echipele implicate in cooperativa si spune ca a avut rezultate europene, asa ca se cam justifica faptul ca el n-a miscat un deget ca sa-i deconspire pe cei implicati in blaturi. Nici un cuvant, ca de scuze nici nu poate fi vorba, despre cluburile care au retrogradat pt ca el, in calitate de sef al fotbalului, a tolerat toate marsaviile despre care ne spune acum extrem de senin CA STIA! I-mi mentin parerea ca medicii de la Nisa nu au stiut exact ce specie salveaza.

barkley
barkley  •  07 Noiembrie 2019, 09:46

Penalul asta sa pupe mana serviciilor si procurorilor pentru ca e (inca) in libertate!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează